2777
2789
عنوان

تا سالن زیبایی زدم باردار شدم😪

182 بازدید | 5 پست

یک هفته قبل عید سالن زدم همون یه هفته ام خوب بود مشتری زیاد بود ولی دیروز فهمیدم‌ باردارم

نازه میخواستم دوره کار با مواد و رنگ برم حالا با این وضعیت نمیشه چیکار کنم😪

تازه بعد از مدتها شاغل شده بودم که همزمان شد با این بارداری بی موقع کلی هم هزینه کرده بودم واسه آرایشگاه 

خواهش میکنم اگه سیاست زنانه بلدید یا یه آگاهی و فکر عاقلانه ای به من بگید🙏❤من خیلی خیلی ساده ام هیچکی نبود چیزی بهم یاد بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیرو بذار 

ببین حواست باشه خدایی نکرده نمیونی توی بوی رنگ اینا 

بزرگترین سالندار شهرمون پسر جونشو بخاطر سرطان خون از دست داد بخاطر  اینکه زنه همش بچه هاتو توی سالن نگه میذاشت میلیارد میلیارد ثروت داره

صندلی اجاره بده فعلا 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بیشتر ببینید