2777
2789
عنوان

هیچ کس تا حالا از من خوشش نیومده

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما روی اعتماد به نفس خودتون کار کنید عزیزم مطمین باشید آدم مناسب شما از راه می رسد چون ایشان اولین کسی هستند که براتون زبان می ریزند خوشتون آمده ولی رابطه با یک مرد متاهل اشتباه محض است 

زن یعنی زندگی 

نمیتونی زودتر بیای بیرون؟ این یه امتحانه ها حواست باشه.

زودتر که نمیشه

ولی واسه بیرون اومدنمم بساط داریم

یه کار خیلی خوبیه ولی باید یه بهونه درست بیارم بیام بیرون همینجوری نمیشه

نمیرمانقدر جوابشو نمیدم فکر میکنه اسکلی چیزیمیه موقعایی دوساعت باهام حرف میزنه من نگاشم نمیکنم جوابش ...

مدیر شما آدم خوبی نیست  داره از وجود شما به عنوان کارمندی سو استفاده می کند ازش فاصله بگیرید با یک بهانه ای مثل کار و اینا از حوزه توجهاتش خارج باشید 

زن یعنی زندگی 

ذهنم درگیرش شده😢

اونم همین را می خواهد بعد سو استفاده می کنه و فرار ! اون وقت علاوه بر درگیری ذهنتون  خدای ناکرده از خودتون هم بدتون میاد 

کاش محیط کارمون یکی بود حالش رو می گرفتم 

زن یعنی زندگی 

باسلام.... اینکه می فرمایید کسی از شما خوشش نیومده ب نظر برداشت درستی از خود ندارید.... بالاخره در این جامعه کسی یا کسانی هستند که از شما خوششون بیاد..... شما اگر احساس نیاز ب ازدواج دارید ی کمی صبور باشید و دنبال ارتباط ناسالم نباشید..... و اگر بتوانید تمرین ذهنی برای یک زندگی مورد نظر خود داشته باشید بتدریج ب آرامش می رسید و البته که دعای عمیق با پروردگاری که ما را خلق کرده راهگشا خواهد بود.... اشعار حافظ را حتما بخوانید  و در مفاهیم آن عمیق شوید 

کمکتان خواهد کرد....(((( غم اگر لشگر انگیزد که خون عاشقان ریزد من و ساقی ب هم سازیم و بنیادش براندازیم... حضرت حافظ)))