2777
2789
عنوان

شوهرتون چقد توخونه کارمیکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 77 پست

بیچاره بیرون کلی کار میکنه بیاد خونه م کار کنه؟اصلا

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ظرفارو میشورهجارو طی میکشهصبحانه حاضر میکنهبعضی شبا شام با اونه

شوهر نیست ک خودش ی پا خانوووومممههه،😂😂

یه امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

شوهر من فقط کارای مربوط به بیرون مثل خرید ، شست و شوی لوازم سنگین مثل پتو ... ، باز کرده پرده خونه ، و کارای سنگین که من زورم نمیرسه 

باقی کارارو خودم میکنم 

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

بیشتر ببینید

ن اتفاقا مرد با درکیه

پدرم هم یادمه مجردی ظرفارو میشست یا گاهی وقتا اشپزی میکرد

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

گاهی انجام میده

سرویس و حموم رو میشوره همیشه

نون خودش میخره😂 زباله هارو همیشه میبره بدون اینکه بگم 

ظرفم میشوره گاهی ،یا مثلا کمک کنه سالاد درست کنه 

هیچوقتم برای کار خونه غر نمیزنه 😅حوصله داشته باشه انجام میده خدایی

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بیشتر ببینید

ما کلا تو فرهنگمون نیس کار خونه رو زنونه مردونه کنیم

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

نوبتی چایی درست کنید تا دعوا هم نشه امروز شستن ظرفها با من بود

خربزه عسل چیشد ،😂😂

یه امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏