2777
2789
عنوان

اگه پسری پیام رو بخونه و‌ دو‌ روز جوابی ننویسه بلاکش می کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 63 پست
چی بگم عزیزم احتمالا بهت پیام بده اپلیکیشن هایی که بلاک نیست

فقط اینستا رو داشت که بلاک کردم با واتس اپ که اونم بلاک کردم 

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀
نه میدونی هم من هم اون آقا ، واقعا از نظر شخصیتی پخته و عاقل هستیم . واقعا نمی‌دونم چرا اینطور شد .‌ ...

ولی مثل اینکه ایشون پخته نبوده با این رفتارش و فقط تظاهر به پخته بودن داشته

تو‌شاید‌نتونی‌به‌عقب‌برگردی‌و‌آغازت‌و‌تغییر‌بدی؛                              ولی‌میتونی‌از‌همینجا‌که‌هستی‌شروع‌کنی‌و‌پایـانت‌و‌تغییر‌بدی؛ یه‌دختر‌آریایی‌اوتاکو😌😎یه‌دختر‌شیطون‌و‌بانمک‌و‌درس‌خون‌و‌با‌درک‌وفهم:) الان‌حوصله‌ندارم‌بگی‌انیمه‌فرقش‌با‌انیمیشن‌چیه؛  ‌در‌این‌حد‌بدون‌که‌انیمه‌کاملا‌با‌انیمیشن‌متفاوته‌‌،و‌برای‌بزرگسالاست‌نه‌‌‌کودکان:) انیمه‌ها‌‌با‌فضا‌و‌داستان‌های‌مفهومیشون‌؛؛نصف‌درس‌های‌زندگیم‌و‌بهم‌دادن:) درخواست‌دوستی‌هیچ‌کس‌و‌نمیپذیرم‌،فقط‌درخواست‌اوتاکو‌ها‌         پذیرفته‌میشه

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خجالت هم چیز خوبیه... اصلا خودم متاسف شدم اینجا صرفا واسه کمک به یه دختر که همجنس خودمه چیزی نوشتموگ ...

شما خجالت بکش که حرف مفت میزنی . مگه من کودک یا نوجوانم ؟ یه خانم عاقل و باشخصیتم که با آقای بالغ آشنا شدم هر کس حق داره آشنا بشه و به شما ربطی ندارد . اگر راهکاری داری محترمانه بگو .‌خودت رو نفروش چیه ؟ مگه تجربه فروخته شدن داری شما ؟

ولی مثل اینکه ایشون پخته نبوده با این رفتارش و فقط تظاهر به پخته بودن داشته

چهار ماه آشنا هستیم و یک مورد بی احترامی ازش ندیدم به خدا 

بستگی به نسبتش داره نامزد من هر موقع که غر میزنم انقد دیر سین میزنه بعدم هیچی نمیگه تا بیخیال دعوا ب ...

آخه دعوا نکردیم یعنی هرگز تو این چهار ماه هرگز با هم دعوا یا بگو مگو نداشتیم . اینقدر مودب و محترمانه باهام حرف میزد .

ازش بپرساگه یه باره ولشاگه چندمین باره دکمشو بزن

نه اولین بار بود این کار رو کرد و من طاقت نیاوردم و‌بلاکش کردم البته بعد دو روز بلاک کردم

آخه دعوا نکردیم یعنی هرگز تو این چهار ماه هرگز با هم دعوا یا بگو مگو نداشتیم . اینقدر مودب و محترمان ...

متوجه شدم من چون نامزدمه اخلاقش دستم اومده دعوا که نه ولی گلایه میکنم چیزی نمیگه تا آروم بشم

مورد شما شاید مشکلی براش پیش اومده چون بهش خیلی آشنا نیستی نمیشه گفت

اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.      خدایا شکرت عاشقتونم❤️❤️.          آقایون بی شخصیتی که درخواست دوستی میدن یا رد میکنی دوباره درخواست میدن بدونید همه مثل خواهر مادر شما نیستن جمع کنید برید اگه خیلی نیاز دارید یه دور تو خونه خودتون بزنید چیزی که می‌خواهید پیدا میکنید عقب مانده ها شب خوش
بیشتر ببینید
متوجه شدم من چون نامزدمه اخلاقش دستم اومده دعوا که نه ولی گلایه میکنم چیزی نمیگه تا آروم بشممورد شما ...

مثلا چه مشکلی ؟ دیگه گوشی دست همه است .‌یه حالی بپرسه. یه لایکی چیزی . نه سه روز هیچی نگه .

مثلا چه مشکلی ؟ دیگه گوشی دست همه است .‌یه حالی بپرسه. یه لایکی چیزی . نه سه روز هیچی نگه .

مردا مشکلی براشون به وجود بیاد نمیتونن روی موضوعات دیگه تمرکز کنن

به نظرم انبلاک کنید و بی تفاوت باشید. اگه برگشت و علت رو گفت قانع شدین که هیچ

اگه نیومد هم مهم نیس

مردا مشکلی براشون به وجود بیاد نمیتونن روی موضوعات دیگه تمرکز کننبه نظرم انبلاک کنید و بی تفاوت باشی ...

نه غرورم نمی‌ذاره انبلاک کنم .‌شاید دلش می خواسته بره اون وقت چی ؟ مثلا انبلاک کنم بعد هیچی هم نگه . یا اصلا چرا باید از اول این کار رو می کرد ؟ هم مجازات نشه هم خودم دوباره برم سبک بشم ؟ 

مردا مشکلی براشون به وجود بیاد نمیتونن روی موضوعات دیگه تمرکز کننبه نظرم انبلاک کنید و بی تفاوت باشی ...

ببین پیامارو خوند و هیچی هم نگفت حتی بعد دو روز 

اصلا برات مهم نباشهفکرتو درگیر نکن

نه من خیلی مغرورم و مردا رو به راحتی کنار می‌ذارم ولی با خودم میگم یعنی چی شد که اینطور شد همین