یعنی تا اومدیم تو واتس اپ حرف بزنیم چند روز بعدش زود خسته شد ؟ اتفاقا یه روز قبلش با اشتیاق زیاد از برنامه های زندگی گفتیم و چندتا عکس جدید از خودش برام فرستاد
خودت رو وارد این رابطه ها نکن. روحتو ارزون نفروش دختر خوب...
این چه حرفیه تو خودت رو ارزون فروختی شعور داشته باش. همه ی دختر پسرها حق آشنایی دارن و من و اون آقا هردو آدم های محترم و بالغی هستیم .حالا برو رد کارت بی فرهنگ
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بستگی به نسبتش داره نامزد من هر موقع که غر میزنم انقد دیر سین میزنه بعدم هیچی نمیگه تا بیخیال دعوا بشم🤦♀️
اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید. خدایا شکرت عاشقتونم❤️❤️. آقایون بی شخصیتی که درخواست دوستی میدن یا رد میکنی دوباره درخواست میدن بدونید همه مثل خواهر مادر شما نیستن جمع کنید برید اگه خیلی نیاز دارید یه دور تو خونه خودتون بزنید چیزی که میخواهید پیدا میکنید عقب مانده ها شب خوش
[QUOTE=377393222]یعنی تا اومدیم تو واتس اپ حرف بزنیم چند روز بعدش زود خسته شد ؟ اتفاقا یه روز قبلش با اشتیاق زیاد از ...[/QUآدمها یهو جا میزنن.. تو پیامم نده بزار خودش پیام بده.. اگرم پیام داد نگو کجا بودی دلم تنگشده بود. اگر بعد یه هفته دیدی خبری نشد بیخیالش بشو
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹
چنل های مختلف هستن که میزارن تو اینستا یا روبیکا خیلی هستن
نه میدونی هم من هم اون آقا ، واقعا از نظر شخصیتی پخته و عاقل هستیم . واقعا نمیدونم چرا اینطور شد .اهل این کارا هم نیستم پروفایل و این چیزا برا نوجوان هاست