2777
2789
عنوان

اگه پسری پیام رو بخونه و‌ دو‌ روز جوابی ننویسه بلاکش می کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 63 پست
خسته شده از رابطه

یعنی تا اومدیم تو واتس اپ حرف بزنیم چند روز بعدش زود خسته شد ؟ اتفاقا یه روز قبلش با اشتیاق زیاد از برنامه های زندگی گفتیم و چندتا عکس جدید از خودش برام فرستاد 

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀
خودت رو وارد این رابطه ها نکن. روحتو ارزون نفروش دختر خوب...

این چه حرفیه تو خودت رو ارزون فروختی شعور داشته باش. همه ی دختر پسرها حق آشنایی دارن و من و اون آقا هردو آدم های محترم و بالغی هستیم .‌حالا برو رد کارت بی فرهنگ

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خودت رو وارد این رابطه ها نکن. روحتو ارزون نفروش دختر خوب...

معلومه کاربر مرد هستی . اکثرا فاسد هستید و شعور حرف زدن ندارید

بلاک نکن بزار فک کنه به هیچ جات نیسبیو و پروف تیکه دار بزار فشاری بشع

مثلا چطور پروفی؟ اینقدر آقای باشخصیت و عاقلی بود نمی‌دونم چرا اینجور شد 

معلومه کاربر مرد هستی . اکثرا فاسد هستید و شعور حرف زدن ندارید

خجالت هم چیز خوبیه... 

اصلا خودم متاسف شدم اینجا صرفا واسه کمک به یه دختر که همجنس خودمه چیزی نوشتم

وگرنه من اینجا چندین نفر از دوستان پیام دوستی دادم و حرف زدیم همه می دونن جنس حرف زدن و نوع برخورد من.. 

بستگی به نسبتش داره نامزد من هر موقع که غر میزنم انقد دیر سین میزنه بعدم هیچی نمیگه تا بیخیال دعوا بشم🤦‍♀️

اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.      خدایا شکرت عاشقتونم❤️❤️.          آقایون بی شخصیتی که درخواست دوستی میدن یا رد میکنی دوباره درخواست میدن بدونید همه مثل خواهر مادر شما نیستن جمع کنید برید اگه خیلی نیاز دارید یه دور تو خونه خودتون بزنید چیزی که می‌خواهید پیدا میکنید عقب مانده ها شب خوش
بیشتر ببینید

[QUOTE=377393222]یعنی تا اومدیم تو واتس اپ حرف بزنیم چند روز بعدش زود خسته شد ؟ اتفاقا یه روز قبلش با اشتیاق زیاد از ...[/QUآدمها یهو جا میزنن.. تو پیامم نده بزار خودش پیام بده.. اگرم پیام داد نگو کجا بودی دلم تنگشده بود. اگر بعد یه هفته دیدی خبری نشد بیخیالش بشو 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

[QUOTE=377393222]یعنی تا اومدیم تو واتس اپ حرف بزنیم چند روز بعدش زود خسته شد ؟ اتفاقا یه روز قبلش ب ...

من بلاکش کردم نمیتونه پیام بده . 

چنل های مختلف هستن که میزارن تو اینستا یا روبیکا خیلی هستن

نه میدونی هم من هم اون آقا ، واقعا از نظر شخصیتی پخته و عاقل هستیم . واقعا نمی‌دونم چرا اینطور شد .‌اهل این کارا هم نیستم پروفایل و این چیزا برا نوجوان هاست