2777
2789
عنوان

پوشک بچشو آورد گذاشت تو زباله ای که تو سینک بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1462 بازدید | 66 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو سرویس که نمیشه عوض کرد اما بهش میگفتم پوشک بنداز تو سطل سرویس و لطفا دستت رو هم همونجا بشور و جلوی روش ظرف شویی اول با سرکه و جوش شیرین تمیز می کردم بعد نیم ساعت با وایتکس بعدشم با صابون هر چند اگر پولش داشتم سینک عوض می کردم🤢🤢

عروس ما می گفت آجیل رو بجو بعد کن دهن بچت،اون نمی تونه بجوه

من فکر کردم داره شوخی می کنه

ناراحت شد،گفت من که واسه بچه خودم این کارو می کنم

حالا بری خونش خیلی تمیزه و وسواس داره،ولی یه کارایی می کنه دهن آدن وا میمونه

وای این قضیه برای منم پیش اومده من سطل کوچیک روی درکابینت دارم مهمونم آوردگذاشت تواون سطله من حتی بدم میادتوسطل داخل کابینت پوشک بذارن خودم تاحالابرای بچمونذاشتم خونه ی کسی هم باشم مشنبامیبرم پوشک بچه رومیذارم توش گره میزنم میندازم توسطل توالت

وای این قضیه برای منم پیش اومده من سطل کوچیک روی درکابینت دارم مهمونم آوردگذاشت تواون سطله من حتی بد ...

به نظر من که باید نایلون داشته باشی با خودت ببری

من فقط خونه مامانم راحتم،میندازم گوشه اتاق

بعد یک ساعت می ندازم تو سطل حموم

البته دختر من اینقدر نازنازیه،یه ادرار کوچولو تو پوشکش باشه باید عوض کنم

پوشکاش معمولا سبکه و چیز خاصی توشون نیست

ولی اگه مدفوع باشه به هفت روش سامورایی پلاستیک پیچش می کنم و می ندازم سطل حموم

منم یه همچین مهمونی داشتم روز آخر یهو دیدم آخرین مایبیبی رو برداشت گذاشت تو سطل آشغال آشپزخونه من سریع رفتم چنتا دستمال کاغذی روش گذاشتم اینا رفتن من اول سر سطل رو شستم بعد وایتکس زدم جایی کثیف نشدا ولی خوب آدم بدش میاد خیلی هم دختره باکلاس بود من نمی دونم این چه حرکتی بود کرد

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
بیشتر ببینید
عروس ما می گفت آجیل رو بجو بعد کن دهن بچت،اون نمی تونه بجوهمن فکر کردم داره شوخی می کنهناراحت شد،گفت ...

میگفتی اسیاب رو پس برا کی ساختن 

مردم قبل ساخت اسیابم این حرکتو نمیزدن با هاونگی چیزی اسیاب میکردن 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

منم یه همچین مهمونی داشتم روز آخر یهو دیدم آخرین مایبیبی رو برداشت گذاشت تو سطل آشغال آشپزخونه من سر ...

حالم بد نیستا ولی از بی فرهنگیش تعجب میکنم نمی‌دونم با شوهرم در میان بزارم یا نه 

به نظر من که باید نایلون داشته باشی با خودت ببریمن فقط خونه مامانم راحتم،میندازم گوشه اتاقبعد یک ساع ...

درهرصورت مشنبا همیشه توکیفم دارم یاسفیدیامشکی که محتویات داخل مشنبامشخص نشه چون خودم بدم میادبرای بقیه هم رعایت میکنم ولی یه سری هاهستن توسطل زباله کابینت میندازن آشپزخونه بوی دستشویی میگیره