2777
2789

نمیدونم میدونید یا نه تو ایران اینجوریه بعد فوت پدر حضانت بچه  با خانواده ی پدر میشه ینی خیلی راحت میان بچه رو از مادر میگیرن میبرن... به شوهرم گفتم  اگر من بمیرم تو ترس از دست دادن بچه رو نداری چون خانوادم نمیتونن اقدامی کنن بچه رو راحت بزرگ‌میکنی خودت ولی اگر خدایی نکرده تو فوت کنی بچه مو ازم میگیرن بیا حضانت  رو بده من 

به نظرتون حرف بدی زدم؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

این چیزی که میگی اصلا توقانون وجود نداره.بعد مرگ همسر بچه با مادره

وقتی فیلم مزخرف ستایش بر اساس اطلاعات اشتباه ساخته میشه همین تفکرات رو در ذهن مردم ایجاد میکنه

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
نه ولایتش با جد پدری، پدربزرگ یا عمو هست. حضانت با مادره

نه عزیزم عمو کلا هیچ نقشی نداره،فقط جد پدری.

حتی مادر میتونه عمو و عمه ها رو از ملاقات بچش منع کنه

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗

والا دوره زمونه جوری شده که پدر و مادر از بچه فرارین. اطرافم اونایی که طلاق گرفتن هیچکدوم بچه رو نمی‌خوان. لامصب اطرافیان به زور بچه رو توی پاچه پدر یا مادر می‌کنن. وگرنه هی بچه بیچاره رو پاس میدن به همدیگه. چندین مورد اینطوری دیدم. 

حالا بحث شما هم همینطور. حتی اگه ولایت بچه به جد پدری برسه نگهداری‌شو قبول نمی‌کنن مسلما و فقط بحث همون ولایته فقط.