2777
2789
عنوان

جای من بودین میرفتین

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 20 پست
حق داری،چون آدم بی چشم رو و قدرنشناس خیلی رومخه

ببین جوری آن مثلا بازاریم میگن بریم یه چیزی بخوریم هزار تا بچه دارن اصلا حساب نمیکنن همیشه بابای من حساب کرده

هر چیزی دو طرفه خوبه یه ظرف بهم نداد دارم آتیش میگیرم 

ببین جوری آن مثلا بازاریم میگن بریم یه چیزی بخوریم هزار تا بچه دارن اصلا حساب نمیکنن همیشه بابای من ...

اگه پدرتم از این وضع خسته شده و مادرت درآمد خودشو نداره و همه هزینه ها با پدرته بگو یجوری پاشونو ببره..البته اگه اختلاف بین پدرمادرت نشه..ولی عجیبه که چطور پشت سر مادرت حرف میزنن و خبرا بهش میرسه و بازم ازشون حمایت میکنه و باهاشون سرد نمیشه!

نمیتونی تیکه بندازی؟مثلا بگی بخورین

مال مفته،میچسبه بعد بخندی بگی شوخی کردم😂

💎🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اگه پدرتم از این وضع خسته شده و مادرت درآمد خودشو نداره و همه هزینه ها با پدرته بگو یجوری پاشونو ببر ...

به مامانم گفتم یه ظرف بهم نداد تو باز براشون همه چی میگیری باز می‌ره پیششون باز پشت شونه براشون میمیره من مریض شم براش مهم نیست اونا مریض شن هی زنگ میزنع مامانم درآمد نداره کارت بابام در اختیار خانواده خودش گذاشته یه هزاری از اونا به ما چیزی نمی‌رسه 

به مامانم گفتم یه ظرف بهم نداد تو باز براشون همه چی میگیری باز می‌ره پیششون باز پشت شونه براشون میمی ...

ببین اگه مادرت منطقیه بهش بگو یبار بیا و امتحان کن تو هزینه نکن ببین بازم میان دورت؟!،،با خرج خودشون میان که با خواهرشون برن تفریح؟!ببین واسه خودت میخوانت یا پولت!؟..این پول حق شماست و اصلا درست نیست اینجوری،اگه نوبتی بود خوب بود ولی فقط یه نفر خرج کنه حتما پیش خودشون ادعای زرنگی میکنن و .....

💎🌱