2777
2789

من زیتون شکسته تعارفی بهم دادن یه دبه بزرگ ولی تلخه بهم هم بنده خدا گعت چیکار کنم ولی یادم رفت روم نمیشه دیگه زنگش بزنم کسی اینجا بلده

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تا یک هفته هر روز چند بار آبش رو خالی کن آب بریز بعد یک هفته ۳۰,درصد ینگ‌نمک بریز مثلاً هر ۵ لیوان آ ...

مرسی عزیزم ولی فکر کنم خراب شده چون من اصلا آبش هم عوض نکردم 

مرسی عزیزم ولی فکر کنم خراب شده چون من اصلا آبش هم عوض نکردم

فکر نکنم خراب شده باشه حالا امروز آبشو عوض کن تو نور گرما هم نذار فردا هم همینطور بعد بخور ببین اگه خیلی تلخه بازم سه چهارو روز تکرار کن روزی دوبار بعد نمک بریز با یکم سرکه 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚

روی هر زیتون باید حداقل سه تا برش بزنید و توی آب ولرم بذارید به مدت یک هفته دو بار آبشو عوض کنید هر روز. بعد از یک هفته روزی یک بار عوض کنید

بعد از هفته کاملا شیرین میشه بدون هیچ ماده شیمیایی

فکر نکنم خراب شده باشه حالا امروز آبشو عوض کن تو نور گرما هم نذار فردا هم همینطور بعد بخور ببین اگه ...

مرسی عزیزم نه اتفاقا جاش خنکه زیر نور نیست 

روی هر زیتون باید حداقل سه تا برش بزنید و توی آب ولرم بذارید به مدت یک هفته دو بار آبشو عوض کنید هر ...

مرسی عزیزم