2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان مثلاً این کار رو کردی که چی بشه؟ 

قصد طلاق گرفتن داری و دنبال مدرکی؟ 

یا میخوای یه عمر خون به جیگر خودت و بچه هات بکنی و زندگی رو بکنی میدون جنگ؟ 

بشین زندگیتو بکن دختر خوب اینجوری فقط خودت رو مریض میکنی 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
بیشتر ببینید
الان مثلاً این کار رو کردی که چی بشه؟ قصد طلاق گرفتن داری و دنبال مدرکی؟ یا میخوای یه عمر خون به جیگ ...

خونه همش گوشیو میزاره حالت پرواز میره بیرون هرچی زنگش میزنم مشغوله باید بغهمم چه غلطی داره میکنه

خونه همش گوشیو میزاره حالت پرواز میره بیرون هرچی زنگش میزنم مشغوله باید بغهمم چه غلطی داره میکنه

الان مثلاً فهمیدی داره یه غلطی میکنه میخوای طلاق بگیری یا روند خود آزاری در پیش بگیری؟ 

به نظر من اگه میخوای یه عمر خودت و بچه هات رو زجر بدی و تهشم طلاق نگیری ، بهتره که سرتو بکنی زیر برف و زندگیتو بکنی و مثبت اندیش باشی 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
بیشتر ببینید
اخه خیلی دوسش دارم چیزی بغهمم دیگه مهرش ازدلم کنده میشه

یکی دو روزه تمومش کن لو نری. بعد شما که میتونی راحت گوشیشو برداری برتماساشو ببین 

واتساپشو ببین

خودتم میدونی آخرش داستان و پشیمونیه

قدرت جدایی رو داری؟؟؟