2777
2789

یه بازیگر هست که تقریبا 20سال پیش جزو بهترین بازیگرای مرد شده بود و یه لهجه خاصی داشت  اون زمان خیلی معروف بود ولی آلان زیاد کسی نمی‌شناسه یه روز رفتم تو پیجش همینجوری چرخیدم یهو دیدم دایرکت داد😂فالو کرد همش دایرکت میداد به شدت هول بود چرت می‌گفت😂.آخرش زدم انفالوش کردم

یه بار هم استوری زیبا کرمعلی رو دیدم دوست خارجیش رو تگ کرده بود رفتم تو پیج دختره استوریش رو دیدم داشت تو یه دورهمی مختلط می‌رقصید زیبا کرمعلی هم داشت میرقصید یه گوشه انگار یچی خورده بود😂🤣 آقا فضولم خب🤦🏻😂

بازیگره کی بود؟

در گوشم بگو😉

🇮🇷❤ مرحبا لشکر حیدر کرار👊🏻 مرحبا جَیش رسول الله❤️🙌🏻🇵🇸 تَرۡمِيهِم بِحِجَارَةٖ مِّن سِجِّيلٖ  باشد که شبانگاهان برسرشان بریزیم همچون عقابان تیزپروازی(سجیل فتاح ) که شب و روز برایشان معنا ندارد.. شهید احمد متوسلیان.👌🏻با پوشش مناسب و رعایت حجابم خفت تذکر گشت و جریمه اش رو نمیکشم😌
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مهناز افشار تومصاحبش گفت ما پشت صحنه اصلا حجاب نداشتیم ودست وبوس وبغل وتومهمونیا مشروب و...

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍

بیشتر ببینید
مهناز افشار تومصاحبش گفت ما پشت صحنه اصلا حجاب نداشتیم ودست وبوس وبغل وتومهمونیا مشروب و...

گناهش گردن خودشون 

ولی منم شنیدم بازیگرا خیلی باهم راحتن متاسفانه و همه اینکارا انجام میدن

زرت زرت هم طلاق میگیرن 😏😏

🇮🇷❤ مرحبا لشکر حیدر کرار👊🏻 مرحبا جَیش رسول الله❤️🙌🏻🇵🇸 تَرۡمِيهِم بِحِجَارَةٖ مِّن سِجِّيلٖ  باشد که شبانگاهان برسرشان بریزیم همچون عقابان تیزپروازی(سجیل فتاح ) که شب و روز برایشان معنا ندارد.. شهید احمد متوسلیان.👌🏻با پوشش مناسب و رعایت حجابم خفت تذکر گشت و جریمه اش رو نمیکشم😌
بیشتر ببینید
جدی؟

آره 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍

بیشتر ببینید
گناهش گردن خودشون ولی منم شنیدم بازیگرا خیلی باهم راحتن متاسفانه و همه اینکارا انجام میدنزرت زرت هم ...

آره میگف راحت بودیم ولی تا دوربین میومد مجبور بودیم نقاب بزنیم 

بیشتر ببینید