2777
2789
عنوان

سیزدهمون خورد بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 2570 بازدید | 115 پست
امام علی واسه جنگاش انقدر قوا رو دوروز دور هم جمع نمیکرد ،چخربه مگه ،یه ناهاره سیزده بدره دیگه

🤣🤣🤣🤣🤣

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

بیشتر ببینید
میخوای فردا برم بغلش کنم یا بوسش کنم بگم مرسی ریدی برنامممم چیکار کنم چطپر رفتار کنم

آدم حسابش نکن کلا ،خودت جدا برو بیرون یا با مامانت اینا برو چاقو زیر گلوت نذاشتن که

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وا یعنی کسی نبود ب اون عنتر خانوم بگه ی امروزو ناموسا زود بیدار شو ... البته من خودمم بدم میاد اینجو ...

نه مادرشوهرم حرص میکشه پدرشوهرم فشارش میره بالا 

اونم کیف میکنه میگه همینکه هست تمام شد

اخ که یکی حرف دل منو گفت خانوادم نمیزارن که میگن نه زشته فردا با شوهرت به اختلاف میخوری برومنم فردا ...

منم ازین ور حرصم گرفته چون درکت میکنم خودمم برنامه رفتن به یجا بهن بخوره  عصبی میشم😂😂بنظرم خانواده تو راضی کن با خودشون برو منطقی ترین کار همینه چون فردام اونجا فقط حرص میخوری

فکر کنم فقط منم ک سیزده تا ظهر میخوابم برنامه ندارم 😂😂😂😂😂یه روز تعطیلم میخوام کارای خونمو بکنم

منم همینم ..شاید عصر با شوهرم تا پارکی بریم 😁

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

بیشتر ببینید
آدم حسابش نکن کلا ،خودت جدا برو بیرون یا با مامانت اینا برو چاقو زیر گلوت نذاشتن که

من فردا با مامانم اینا بیام ها مادر شوهرم میکشونه اینارو میاره اونجا جای که ما میریم شلوغه خب بردار شوهرم از عمد تصادف درمیاره برمیگرده به شوهرم میکه دیدی کار پدرزن توع

منم ازین ور حرصم گرفته چون درکت میکنم خودمم برنامه رفتن به یجا بهن بخوره عصبی میشم😂😂بنظرم خانواده ...

از الان حرص نیخورم لب به هیچی نمیزنم میکیرم تو ماشین میخوابم اگه بحث ریدن باشه فردا ببین چه ریدنی کنم

من ک فکر نکنم همون پارکم برم باید جارو‌کنم گردگیری کنم غذا درست کنم لباس بشورم

من خاستم ظهر غذا درست کنم دیدم حوصلشو ندارم 🤣🤣

بیشتر ببینید
از الان حرص نیخورم لب به هیچی نمیزنم میکیرم تو ماشین میخوابم اگه بحث ریدن باشه فردا ببین چه ریدنی کن ...

اسکلی هیچی نخوری؟تو ماشین برو جلو بخواب ،فرداهم بگو بخند کن و همه چی بخور ک بدونه ریدن به زندگی تو به این آسونیام نیس

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم
بیشتر ببینید
من خاستم ظهر غذا درست کنم دیدم حوصلشو ندارم 🤣🤣

😂😂منم الان پاشدم گوشت چرخکرده گذاشتم یخچال تا ظهر باز بشه سریع کتلت بذارم 

اوووه برنجم باید خیس کنم پاشم پاشم کلی کار دارم 😂😂😂

چقدر سیزده واستون مهمه 

انقدرم مهم نیستا

مقصر پدرشوهرته،وقتی قرار گذاشتید دسته جمعی برید سیزده به در،دیگه باید ۹_۱۰ اونجا باشید

هر کس هم گیر و گرفتاره(حالا خوابش میاد یا بچه کوچیک داره هرچی)دیرتر بیاد چه اشکالی داره

من عاااشق زمستونم❤️
اسکلی هیچی نخوری؟تو ماشین برو جلو بخواب ،فرداهم بگو بخند کن و همه چی بخور ک بدونه ریدن به زندگی تو ب ...

نمیخوام بابا

اگه برادر شوهرم ارزش قائل بود اولن میگفت جلو خانواده این دختره زشته بعدشم برام ارزش میداد میگفت که اره اولین سیزدهش با شوهرشه خراب نکنم نکه بفکر خواب زنش باشه 

انتظار داری سر سفره بشینم باهاش غذا بخورم؟؟؟

نه مادرشوهرم حرص میکشه پدرشوهرم فشارش میره بالا اونم کیف میکنه میگه همینکه هست تمام شد

چقد ساده‌ان مادرشوهر و پدرشوهرتون

خب به جهنم که نمیاد چرا اصرار دارن اونم همراهتون بیاد

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

😂😂منم الان پاشدم گوشت چرخکرده گذاشتم یخچال تا ظهر باز بشه سریع کتلت بذارم اوووه برنجم باید خیس کنم ...

😁😁چ دختر زرنگی 

بیشتر ببینید