2777
2789
عنوان

شوهرم بخاطر اینکه منو نبره بیرون خونه نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1011 بازدید | 64 پست
بمیرم منمتو خونه ام چیزی هم جز غذا ندارم حتی میوه به قول خودت همه جا بستن

خدا نکنه بمیری عزیز . مردن خیلی بده ما بعد از بابامون واقعا خیلی زندگی برامون سخته

منم اینجور موارد فکر میکردم حق با منه تا پیج دکتر پویان مقدم توی اینستا رو نگاه کردم دیدم اینکه توقع داشته باشم بقیه بخاطر من از اولویت ها و نیاز های خودشون بگذرن تا خواسته و نیاز من رو برآورده کنن یعنی دچار شخصیت خودشیفته ام...سعی میکنم اینجور دیگه فکر نکنم..آدم های خودشیفته زیاد نه میشنون بعد هم با خودشون میگن دنیا عجب جای بدیه انسان ها چقدر همه به فکر خودشونن و..اینجور افراد زیاد طرد میشن در واقع خودشون خودشون رو میطردانن

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم اینجور موارد فکر میکردم حق با منه تا پیج دکتر پویان مقدم توی اینستا رو نگاه کردم دیدم اینکه توقع ...

نه توقع ندارم ولی خب شوهرمه ۱۳روزه عید هیچی نگفتم حتی سال بابام منو نبرد شهرستان دیگه واقعا دلم گرفته میام میگم

نه توقع ندارم ولی خب شوهرمه ۱۳روزه عید هیچی نگفتم حتی سال بابام منو نبرد شهرستان دیگه واقعا دلم گرفت ...

خودت حال خودت رو خوب کن

آدم وقتی حالش خوب نباشه با زمین و زمان دعوا داره

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
خودت حال خودت رو خوب کنآدم وقتی حالش خوب نباشه با زمین و زمان دعوا داره

راست میگی حالم خوش نیست .

اخه لامصب حالم با هیچی خوب نمیشه هرکاری میکنم ته دلم ناخوشه

دیگه از یه جایی به بعد ناراحتی چه دردی رو دوا میکنه

من همش میگم باید برگرده بابام بچه منو ندیده نوه ندیده جوون بوده همه برادرای بزرگش زنده ان ولی این الکی یهو بی مریضی مرده ... تابنمیارم

ینی چی یه روز دیگه؟ ۱۳ بدر نمیری یعنی ؟ نه بچه ندارم بچه دار نمیشم ☹️

ن والا هفته دیگه 

روزا که فرقی نداره زیاد اما دورهم بودنم خوبه باز من میخوام ی روز دیگه برم همه جا انقدر شلوغ نباشه یکمم کار دارم

ان شاالله به حق همین ماه خدا بهت بده