2777
2789
عنوان

شوهرم بخاطر اینکه منو نبره بیرون خونه نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1011 بازدید | 64 پست
من کل خونه رو تمیز کردم همسرم مرغ آورده مزه دار کردم و همه چیز آماده که فردا بریم باغغروب برادرش زنگ ...

اره عزیزم حتما دلیل خاصی داشتی نری .منم هرجایی دوس ندارم برم ... تا حالا هم هربار باهاشون رفتم دلخورم کردن زا حرف و نیش و کنایه الانم محتاجشون نیستم ... بهتر شوهرم سرکاره بهانه خوبیه نرم

من همش میگم باید برگرده بابام بچه منو ندیده نوه ندیده جوون بوده همه برادرای بزرگش زنده ان ولی این ال ...

شما الان خودت یک آدم بزرگی میتونی دفاع کنی از خودت همسرتم انتخاب خودت بوده ناراضی هستی بعد به اینکه پدرت بچه تو ندیده فکر میکنی این حرفا رو بریز دور به آینده فکر کن به خودت 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن والا هفته دیگه روزا که فرقی نداره زیاد اما دورهم بودنم خوبه باز من میخوام ی روز دیگه برم همه جا ان ...

عزیز اگه بچه دلشتم زندگیم بهتر بود شوهر ۳۷سالشه ناراحته میگه همکارم دهه ۸۰ بچه دوم داره ... خب منم کلی دوا دکتر رفتم سنتی و... آی وی اف نشد منم دلم بچه میخواد اما نمیشه شوهرمم کوبونده سرم بهم گفته نازا ... بخدا بمن بود۱۰ تا میاوردم  از اول ازدواج جلوگیری نداشتم که 

شما الان خودت یک آدم بزرگی میتونی دفاع کنی از خودت همسرتم انتخاب خودت بوده ناراضی هستی بعد به اینکه ...

همسرم انتخاب خودم بود از اولم خانواده اش بد بودن همسرم میدونه اما مثلا عید نمیاد خونه ۱۳نمیاد ک نه پیش من باشه نهپیش اونا