2777
2789

بخاطر حسادت ، سعی میکنن با دوستاتون گپ بزنن و شما رو نادیده بگیرن؟ که ایزوله بشید و احساس تنهایی کنید؟

بنظرتون جدی از دوستاتون خوششون میاد؟

یا صرفا واسه رقابت با شماست؟

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
واقعا اینکارو میکنن از قصد. همیشه به حست اعتماد کن. اونا میتونن ایزولتون کنن چون میتونن. ولی اگه ادم ...

مرسی عزیزم ک نظر دادی

تو از نزدیک دیدی اینکارو بکنه کسی؟

چطور باید جلوشو میگرفتم؟

متاسفانه همیشه دوستام احساس محبوبیت بهشون دست میده! و میرن باهاشون اوکی میشن! یا حداقل رفتار بدی باهاشون ندارن.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مرسی عزیزم ک نظر دادیتو از نزدیک دیدی اینکارو بکنه کسی؟چطور باید جلوشو میگرفتم؟متاسفانه همیشه دوستام ...

از این موارد خیلی زیاده. از نزدیک دیدم ولی راهکار ندارم بستگی به طرف مقابل داره. که نزاره اونا به هدفشون برسنن

یکی از دوستام برای عروسیش از چند ماه قبلش به هممون گفت برای عروسیم آماده باشید که دعوتید

بعد موقع عروسیش منو دعوت نکرد، دشمن منو که اصن باهاش ارتباط زیادی هم نداشت رو دعوت کرد، بعد یه سره عکسای عروسیشو میذاشتن تو گروهی که داشتیم که من ببینم ناراحت شم، کل بچه های گروه دعوت بودن بجز من

حالا الان من از لحاظ جایگاه و شغلی از همشون بالاترم، اونا هیشکدوم به هیچ جا نرسیدن فقط دور خودشون میچرخن

هی التماس میکنن باهام در ارتباط باشن، منم محل سگ بهشون نمیذارم

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
بیشتر ببینید
ببخشید در مورد همه افراد دورتون این نظر دارید یا افرادکمی؟

نه همه اینطوری نیستن. غالبا بین همکلاسی‌هایی که از لحاظ درسی بهتر از اونا عمل میکنم ، این موردو زیاد میبینم.

چطور؟

از این موارد خیلی زیاده. از نزدیک دیدم ولی راهکار ندارم بستگی به طرف مقابل داره. که نزاره اونا به هد ...

اوهوم درسته. من معمولا نادیده میگیرمشون ولی خب از درون اذیت میشم.

تنها راه حل فقط سگ محلشون کن تا جایی که میتونی مثل خودشون رفتار کن تا بفهمن روی شما تاثیر نداشته ،برام این اتفاق خیلی افتاده به قول دوستمون وقتی جایگاه بالاتری برسی و پول داشته باشی خودشون میان التماس که باهم حرف بزنیم 

مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏
یکی از دوستام برای عروسیش از چند ماه قبلش به هممون گفت برای عروسیم آماده باشید که دعوتیدبعد موقع عرو ...

وایییی

این هیچیش به دوست نمیخوره!

کار خوبی میکنی کم محلشون میکنی

با ادمایی بگرد ک ارزشتو میدونن