2777
2789

سلام عزیزانم خودتون تاپیک های قبلی‌م دیدید چقد اذیت شدم

نامزد کردم و قراربود دوماه بعدش عقد کنیم نامزدم همش بهونه اورد که پول ندارم و‌… عقد عقب بندازیـم خانواده من کاملا مخالف صیغه بودن اما بابای نامزدم مذهبی بود و میگفت باید محرم بشن ک گناه نباشه و‌… خانوادم بزور راضی شدن یکساله خوندیم تو این تایم بسیار خوش‌اخلاق و مهربون و همه‌چی تمام فقط عقدمون عقب اوفتاده بود تاریخ صیغه‌مون تمام شد و بستگان نزدیک‌فوت کرد و صیغه تمدید کردیم(چونکه خانوادم درگیر بودن اصلا گیر ندادن) همه‌چی ازین صیغه دوم شروع شد بشدت بداخلاق و بی‌احترامی میکرد بهم منم نهایت صبوری و خانومی کردم واسش همش قهر میکرد من میرفتم منت کشی و… خیلی عذاب کشیدم تا اینکه دی‌ماه(سه ماه پیش) اصرار که رابط داشته باشیم منم بزور قبول کردم البته هنوز بکارت دارم بعداز رابطه نه تنها درست نشد بلکه بدترم شد و خلاصه ک خودش حلقش پس آورد و جداشدیم اخرای دی‌ماه جداشدیم

وسط‌بهمن اومد گفت بدون اینکه خانواده ها درجریان بزاریم بیا یک‌مدت رل بزنیم اگر شد دوباره باهم بسازیم خانواده ها درجریان میذارم

بهمن تا اسفند باهاش چت میکردم و بقولن دوست بودیم اما دیدم باز فایده نداره همش بی‌محلی ن زنگی ن پیامی و بی‌احترامی بازم چیزی نگقتم و صبرکردم یکم فروردین بهش تبریک عید گقتم اونم بعداز ۱۹ ساعت جواب داد تبریک گفت

تا ۱۲ فروردین خبری ازش نبود منم قصد کات داشتم ۱۲ فروردین پیام اد بیا امزوز بریم بیرون منم گقتم بخاطر ارزش خودم بهتره جداشیم تو خواسته هام براورده نمیکنی نوشت هرطوری ک راحتی منم ج مدادم اونم کلا جواب نداده

بچها میدونممممم کار درستی کردم و جداشدم

الان فقط بهم بگید با این پیام حس با ارزش بودن داشت؟ یعنی حس کرد منو از دست داده؟ فهمید من برا خودم ارزش قایلم؟

میشه واسه شفای مامانم و و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما که با روحیات ایشون آشنا نیستیم نمیدونم

فقط اینکه چرا دنبال اینی که اون بفهمه ارزش داری؟!

می‌دونم حالت خوب نیست اما عزیزم این افکار و این نشخوار های ذهنی فقط حالتو بدتر می‌کنه.رها کن

اون فقط وقت تنهایی خودش رو با تو سرگرم میکرده تا نفر بعدی براش پیدا شه و تایمز رو پرکنه.... اینکه نشد خواستن بیا تمام کنیم باشه هر جور راحتی

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
کیسه اشغال را که گذاشتی بیرون، دوباره نرو چک کن

چک نمیکنم فقط میخوام بدونم با این پیام حس ارزشمند بودن من مشخص شد یا ن؟

میشه واسه شفای مامانم و و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭
عزیزم میبوسمت ک جدا شی کسی ک در هر سوال بگه هرجور مایلی بدون اصلا مسئولیت پذیر نیست

قربونت برم عزیزم❤

ما که با روحیات ایشون آشنا نیستیم نمیدونمفقط اینکه چرا دنبال اینی که اون بفهمه ارزش داری؟!می‌دونم حا ...

ناراحت باشه ساکت میشه …💔 بخدا مث سگ واسش گریه میکنم اما جلوش خیلی خودم بی‌ارزش کردم حتی خودشم چندماه پیش گفت

الان میخوام بدونم حس ارزشمند بودن رو داشت این پیامم یا ن؟

چک نمیکنم فقط میخوام بدونم با این پیام حس ارزشمند بودن من مشخص شد یا ن؟

کلا فراموش کن، چه اهمیتی داره که اون چه فکری میکنه. اون اگر ارزش می‌فهمید که نزدیک دو سال وقت خودش و شما را نمی گرفت

کاش همون موقع یعنی دی ماه ک کات کرده بودی دیگ باهاش رل نمیزدی بلاکشم میکردی بره گمشه

چونکه رابط داشتیم میترسیدم باردار باشم…💔 با اینکه الان سه بار پریود شدم همچنان استرس بارداری دارم😭 بخدا شرایط تست و ازمایش هم ندارم

اون فقط وقت تنهایی خودش رو با تو سرگرم میکرده تا نفر بعدی براش پیدا شه و تایمز رو پرکنه.... اینکه نش ...

💔