2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ما دوسال دانشگا ی شهر بودیم هر روز کنار هم بودیم

مث متاهلا میرفتیم پیک نیک دونفره 

اشپزی میکردیم خرید میرفتیم 

همه چی 

بشدت هم باهم خوب بودیم

همدیگه رو لوس کرده بودیم درواقع

بعد از دو سال دانشگا فارغ شدیم و هرکی رفت شهر خودش

رابطمون لانگ دیستنس شد

یسال تحمل کرد بعد از یکسال شرو کرد بداخلاقی یا فالو کردن یکی دوتا دختر یا بحث الکی مخفی کاری و ... تا نهایتا اعتراف کرد دیگ خسته شده و میخواد کات کنیم

Be brave!  And strong...

خیلی خلاصه گفتم البته

راستی کلا ۳ سال باهم بودیم

و دقیقا موقعی کات کرد که من ده روز بعدش کنکور ارشد داشتم و شش ماه بود داشتم خررر میزدم برا کنکور ارشد ینی خیلی برام مهم بود

این خراب کرد همه چیو 

دیگ التماس میکردم بمون لاقل تا کنکور بدم

Be brave!  And strong...

دیگ بزوووور و التماس و سردی فراوان موند تا ده روز ک کنکور بدم 

هررر روز با گریه درس میخوندم

تااا نهایتا روز کنکور دیگ کات کرد واس همیشه و شمارمو اینام همه چی پاک کرد 

Be brave!  And strong...
چرا نیومد خاستگاری دوستت داشت میومد منم خیلی دلم گرفته

ن اونقدرا دوستم نداشت ک واس بدست اوردنم هرکاری کنه 

صرفا فقط ادم خوبی میدونست منو 

دیگ یمدت با یه پسر دختر باز میگشت ک خیلی بی عار و بیکار بود فقط دختر بازی میکرد سنشم بالا بود اما حتی ی موتور نداشت

کم کم انگا از اون تاثیر گرف

نمیخواست تو رابطه فاب بمونه 

البته دوری هم دخیل بود

میگف دوس دارم رلم نزدیکم باشه لاقل با ماشین خانواده گاهی برم دنبالش ی چرخی بزنیم و اینا

Be brave!  And strong...
ن اونقدرا دوستم نداشت ک واس بدست اوردنم هرکاری کنه صرفا فقط ادم خوبی میدونست منو دیگ یمدت با یه پسر ...

از فکرش بیرون بیا، درکت میکنم خودم گذروندم. آدم درستی نبوده حتی شعور اینو نداشته توی موقعیت حساس ول نکنه 

از فکرش بیرون بیا، درکت میکنم خودم گذروندم. آدم درستی نبوده حتی شعور اینو نداشته توی موقعیت حساس ول ...

مشکلم الان اون حس ناکافی بودنیه ک بهم داده

همش ب این فک میکنم چقد دوست نداشتنی ام ک( با اینگه ینفر از شخصیتم از اخلاقم بشدت راضی بوده ک حتی تا اخرین لحظه ک خدافظی کردیمم بهم با بغص گف بدی نداشتی ک بخوام جایی بدتو بگم حتی)  ینفر انقدر راحت بعد پنج سال دوست معمولی بودن و سه سال رابطه عاطفی عمییییق  یهو ازم سیر شد و خواس فقط پرتم کنه از زندگیش بیرون.یهو زد همه چیو پاک کرد و حتی با اینکه قشنگتر شدم بیشتر ب خودم رسیدم دلش نخواس ی پستمم لایک کنه

Be brave!  And strong...