2777
2789
عنوان

شوهر کثافتم انقد زر زده دارم میلرزم بیاین توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 45 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

امشب خیلی از کوره در رفتم و وااااقعا بستمش ب توپ

واسه اینجور ادمای پرویی که عادت کردن به حرفای بی منطق فقط و فقط سلیطگی میتونه زبونشونو کوتاه کنه و اونارو موش کنه...دیگه صبر و سکوت و زنانگی جوابگو نیس...از تجربه میگم اینارو

میگه تو معتادم کردی😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

ببین این شوهرت واقعا روانیه یک دلیل اینکه انقدر تو روت وایستاده و پروعه اینه که میدونه خانوادت پشتت نیستن فکر میکنه هر چی دلش میخواد میتونه بهت بگه 

بنظرم هر جور شده از داداشت یا بابات هر کی که تو خانواده فک  میکنی میتونه کمکت کنه کمک بگیر این چون میدونه پشت نداری رو افتاده حرفاش قشنگ معلومه همه چرت و پرته

_
ببین این شوهرت واقعا روانیه یک دلیل اینکه انقدر تو روت وایستاده و پروعه اینه که میدونه خانوادت پشتت ...

خانوادگی همینن بهمدیگه ام فحش میدن مدام جنگشونه و فحشششش بی ادبی بی حرمتی شکایت کردن ب دادگاه 

اوووه

اولا اصلا بچه نیار

دوما به خاطر فحاشی میتونی شکایت کنی

سوما اگه معتاده که خیلی راحت میتونی جدا بشی

چهارما مردای این مدلی بعیده خوب بشن

اگه میخوای بمونی مشاور هیلی عالی باید برید تا درست بشه 

من کسی رو میشناسم با وجود بچه‌ای بزرگ و نوه آدم نشده و زن اون مرد مخارج زندگی رو نیده و نرد فقط گند زده و روز به روز هم زبونش دراز تر شده 

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ۴ تا دسته گل

اولا اصلا بچه نیاردوما به خاطر فحاشی میتونی شکایت کنیسوما اگه معتاده که خیلی راحت میتونی جدا بشیچهار ...

اون مرد از نزدیکانم هست دارم از نزدیک میبینم که چه اذیت و سو استفاده هایی میکنه آخرشم زبونش درازه و کلی عیب رو زنش میزاره

باعث شده زنه آرزوی رفت و آمد با خواهر و برادراش رو داشته باشه

و اون زن فقط تو زندگی باج داده فقط به خاطر اینکه طلاق نگیره

و زن شده یه آدم عقده ای حسود و بد بین

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ۴ تا دسته گل