2777
2789
عنوان

شوهر کثافتم انقد زر زده دارم میلرزم بیاین توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 808 بازدید | 45 پست
ک باهاش کاری بکنه نکرد الانم میگ تو زن بودی تو باید منو جمع میکردی😳😐

من جات بودم میگفتم مرتیکه معتاد مفنگی همه زنای عالم هم که جمع بشن نمی تونن یه مرد معتاد مفنگی رو جمع کنن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر پروعه خب بهش بگو وقتی شغل نداری وقتی معتادی چه بچه ای دقیقا من بیارم بچه باید بابای درست حسابی ...

میگ نه تو کلا بفکر رفتن بودی و آبروی منو با بچه نیاوردن تو فامیلا و خانوادم بردی

سلیطه باش و جواااااب همه حرفاشو بده...یکی از فامیل های ما همینجوریه ولی وقتی دید من صدتا بدتر جوابشو میدم دیگه حتی بحث هم بشه سکوت میکنه...هرچی راجب پول حرف زدن بیکارو معتاد بودنش رو بزن تو سرش...وقتی میگه تو واسه چیم بودی بگو تو دقیقا واسه چیم بودی ؟از خونه بابام اومدم خونه ی تویی که گداگشنگی توو خونت جریان داره....فحش حرومزاده داد تو بدتر خانوادش ببند به فحش...

یکی از دوستای که چند سال پیش باهاش دوست بودم دقیقا شرایط تورو داشت 

شوهرش معتاد بود بیکار بود عروسی نگرفته بود پول جهازشو گرفته بود خیلی شرایط تورو داشت 

تازه اون مهریه هم نداشت 

من خیلی دلم واسش میسوخت ایشالله ک مشکل شماهم حل بشه واست دعا میکنم

میگ نه تو کلا بفکر رفتن بودی و آبروی منو با بچه نیاوردن تو فامیلا و خانوادم بردی

بهش بگو آخه احمق من که اینجا بیکار نیستم الکی بیام برم خاله بازیه مگه والا کسی که ابروی منو برده تویی با این بیکاریت و معتادیت خانوادت که همشون صیغه پیغه این شما اخه آبرو حالیتون میشه

_

باید بگی بی عرضه بودن خودتو گردن من ننداز اومدم خوشبخت بشم بدبختم کردی و تا بچه نداری جدا شو

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....