2777
2789
عنوان

هر موقع میایم تو اتاق خواب دعوامون میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2921 بازدید | 89 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا سراغ این کارها نرو با پخش قرآن حتما مشکلتون حل میشه

امیدوارم چشم حتما امتحان میکنم🥲🥲 میشه با صدای کم پخشش کنم اخه روزایجمعه که شوهرم خونس پخش کنم چون اعتقادی نداره به این چیزا میگه جمع کن فلان

نه نمیدونستم آینه هست ولی آینه قدی نه، خب من اینارو قبوب میکنم به شوهرم میگم میگه توهم نزن خرافاتی ن ...

یکی از اقوام نزدیگ من بعد ازدواج همینجور بود. تازه اون میدید.‌می‌گفت اذیتم‌میکنن.‌بهش گفتم که هیچ‌وقت بدون‌ملحفه یا‌پتو انکار و نکن. حتما ۴ قل بخون. آیت الکرسی بخون قبلش. دیگه خوب شد. هست که تو سوره قرآن هم اومده. 

اره عروسی کردیم اومدیم اینجا ، هی میخوام فکر بد نکنم فکرم به اونجاها نره بعد میبینم نه نمیشه، این عا ...

نه نمیخواد بری پیش کسی. همینکارایی که من گفتم انجام بده درست میشه. ولی حتی از این  موضوع به خواهر و مادر خودتم چیزی نگو حتی به همسرت. چون خواه ناخواه دهن به دهن میچرخه میرسه به گوش اون کسی که دعا گرفته براتون و اون میره دعای بدتری میکنه 

واقعا رنگ بهترش میکنه؟؟

اره عزیزم روحیت بهتر میشه ،رنگ سفید بزن کارایی انجام بده که انرژی مثبت بهت بده 

ی مشت نمک بریز تو مشتت بدون اینکه نگاهش کنی دور تا دور خونه بچرخون ،اتاق خواب کنار تخت گوشه های خونه 

توالت ووووو همه جا به نمک نگاه نکن 

وقتی کامل چرخوندی بدون نگاه کردن بهش شیر آب و باز کن مشتتو بشور تو ظرفشویی تا کامل بره

به منم گفتن بعد حموم، سرکه بریز رو سرت، اما خیلی میترسم. اتفاق بدی نمیفته بعد اینکار؟

نه عزیزم نمیافته.. وقت این حرکتم بگو. هر کی کرد منو عاطل من میکنم باطل. حتما حواست باشه غسل نمونه گردنت. با وضو باش. برای هر کاری بسم الله بگو. وقتی وارد خونه میشی بسم الله بگو ـاز هرکسی غذا میگیری جتی چایی هر چیزی تو دلت ذکر اعوذ یالله من الشیطان  رجیم رو بگو. فرقی هم نداره فامیل سببی یا نسبی حتی در و همسایه و فامیل 

امیدوارم چشم حتما امتحان میکنم🥲🥲 میشه با صدای کم پخشش کنم اخه روزایجمعه که شوهرم خونس پخش کنم چون ...

چه شرایط من و شما مثل هم هست

من روزهایی که همسرم خونه هست با کمترین صدا پخش می کنم و موبایلم را داخل کشو پاتختی می گذارم. هر جور پخش کنی نتیجه میبینی مطمئن باش

چون قدرت خدا از همه بالاتر

اندکی صبر سحر نزدیک است