2777
2789
عنوان

مشکل من به عنوان یک بچه طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 129388 بازدید | 384 پست

منم دختر شوهرمو نگه میدارم، شوهرم نمیزاره بره پیش مادرش

البته اون عفریته اس، شوهر هم کرده، هر ۹ ماه یکبار هم سکه میدیم. نمیدونم هر چقد هم بد باشه مادرشه، دلش میخواد بره، ولی رابطه ما خوبه ب من ماما میگ

چند باری ک رفته اونجا ب شوهر اون زنه هم بابا میگه

شوهرم خیلی دلش شکست، چون واقعا ظلم کرده 

ک دنیا ب دوری ز اولاد زهرا نیارزد

هم یه جورایی نمی‌خواست بابام رو تخریب کنه هم چون مامانم رو خیلی دوست داشت میخواست از اون طرفداری کنه

ولی خب شاکی بود و گفت چرا این همه مدت نیومدی من خواهرم این همه منتظرت بود و گفت مقصر بابات بوده ولی خب اینم بگم که اصلا بی احترامی به بابام نزکد پشت تلفن اما من خیلی عصبانی شدم

با اینکه مقصر اصلی ندیدن مامانم،بابام بود آمل دوست نداشتم کسی بد اون رو بگه و خب در هر صورت من بابام رو دوست داشتم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم دختر شوهرمو نگه میدارم، شوهرم نمیزاره بره پیش مادرشالبته اون عفریته اس، شوهر هم کرده، هر ۹ ماه ی ...

توروخدا باهاش خوب باش با شوهرت صحبت کن هر چند وقت یه بار ببینتش

هم یه جورایی نمی‌خواست بابام رو تخریب کنه هم چون مامانم رو خیلی دوست داشت میخواست از اون طرفداری کنه ...

آفرین اجازه نده حالا این حرفا باعث بشه باز از یکی دیگه از والدت دور بشی

خوب یا بد اونا جدا شدن و حتما هر دو مقصرن 

ولی الان پدرت زخمت کشیده برات و حتی زن نگرفته 

برای اینکه هم پدرت راضی باشه هم با خاله هات بری بیایی بهترع اجازه ندی بهشون چیزی بگن تموم شده رفته و این حرفا مادرت رو برنمیگردونه فقط تو رو از پدرت دورتر و در نتیجه تنها تر و گیج تر می‌کنه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید

تا اینجای داستان دارم از حماقتت میسوزم

خاک تو سر بابات کنم(میدونم بابات خط قرمزته و خط قرمزتو خاکی کردم) 

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
آفرین اجازه نده حالا این حرفا باعث بشه باز از یکی دیگه از والدت دور بشیخوب یا بد اونا خدا شدن و حتما ...

دقیام 

حرفاتون رو باید با طلا نوشت🤍

الان ادامه رو تعریف میکنم که چی شد

دقیقا من این حسو تا ۵سال پیش داشتم و ازهمه حتی مخفی میکردم و خجالت میکشیدم منم ۲۰سالمه ولی کم کم ب ...

آییییی عزیزم دلم امیدوارم موفق ترین باشی همیشه 🥲❤️

ولی خب من خیلی میترسم ازم سواستفاده بشه سر این موضوع هنوز نتونستم باهاش کنار بیام‌

صفا باشه عشق باشه😌📿 شری💍🤍

ممنون که حرفام رو خوندی انشالله هر چی از خدا میخوای بهت بده عزیزم💔💔

من از خاله ات حس خوبی نگرفتم

خدا رحمت کنه مادرت

الان گفتن این حرفها چه فایده ای داره جز اینکه حال تو رو بدتر کنه

بهتره زندگی قبلیت رو ادامه بدی

صبرم زیاده اما عمری نمونده باقی💔 ......
توروخدا باهاش خوب باش با شوهرت صحبت کن هر چند وقت یه بار ببینتش

والا من از خدامه، منم راحت میشم مدتی استراحت میکنم. خودم دوتا بچه دیگ دارم، اما وقتی اون زبون درازی میکنه تو پیام ها، یا همش با مامور و شوهرش برای سکه میره محل کار شوهرم تو اداره، اینم لج میکنه، و میگ دخترم ۱۰ سالشه غیرتم اجازه نمیده پیش مرد دیگ بره

ک دنیا ب دوری ز اولاد زهرا نیارزد