2777
2789
عنوان

مشکل من به عنوان یک بچه طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 129324 بازدید | 384 پست

استارتر خواهر من طلاق گرفته و همه کار کرد ک حداقل‌ آخرهفته بچه ها رو بیینه.ب خاطر بچه ها فحش و بد رفتاری پدرشون رو موقع تحویل تحمل می‌کنه تیش کنایه های زن دوم رو هم حتی حرفایی ک ب بچها زدن در مورد خواهرم تا متنفر شن ولی اون بد نمیگه ازشون و فقط میگه احترام پدر و زن بابا رو داشته باشید ‌ 

و سعی می‌کنه آخر هفته جبران کنه و سنگ صبور بشع و خوش باشند با هم 

میگه بچه ها گناهی ندارن ک من بد بگم اونا بد بگن پس بچه ها ب چی دلخوش باشن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نزار پدرت حس کنه اونا رو دیدی پدرت یادت رفته.اطمینان بده دوسش داری و از حرف خاله هات نگو بهش تا نترسه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید

بابام همه این مکالمه ها رو داشت میشنید چون گذاشته بودم روی بلندگو..اون هیچی نگفت ولی بعدش که قطع کرد شروع کرد به داد زدن و اینکه خیلی عصبانی بود

همش میگفت خیلی پشیمونم که گذاشتم بری پیش خانواده مادرت کاشکی دستم میشکست و نمیذاشتن بری

و به اجبار شماره داییم رو بهش دادم و اون موقع زنگ زد بهش و کلی با هم دعوا کردن که چرا خواهرت(خاله من) داره دخترم رو پر میکنه و منو بد نشون میده  این همه مدت کجا بودید و چه علمی میکردی چرا سراغش رو نگرفتید و نیومدید پس الانم برید همونجا که بودید و دست از سر دخترم بر دارید

اینم بگم که بابام خیلی صبوره ولی اینجا غرورش شکست یه جورایی 

و در هر صورت حرمت ها رو نگه میداره به خاطر همین به خاله ام زنگ نزد چون هر صورت خاله لم یه خانمه و بابام به خودش اجازه نداد که سرش یا خانم داد بزنه ولی خب با داییم حسابی در حد فحش دعواشون شد

بعدش 

ولی اسی

حتما نظر پدرت رو به خودت جلب کن 

چون می‌ترسه تو رو از دست بده 

بهش بگو که ممنونشی بابت تمام زحمات این سالها 

و اینکه هیچ چیزی نمیتونه بینتون فاصله بندازه یا دیدگاهت رو منفی کنه

بذار خیالش راحت باشه

🌼🌱یه نیمچه مینیمالیست با چادر گل گلی🌱🌼

تا اینجای داستان دارم از حماقتت میسوزمخاک تو سر بابات کنم(میدونم بابات خط قرمزته و خط قرمزتو خاکی کر ...

حداقل نمیتونین مرحمی واسه دلش باشین، نمک رو زخمش نپاشین، دوست داری ب بابای توام اینجوری بگن ؟

ک دنیا ب دوری ز اولاد زهرا نیارزد
بچسب به پدرتخانواده مادرت هم هر چند وقت یه بار ببین در کل سخت نگیرخدا مادرت هم رحمت کنهشما تو این ما ...

من یک توپی شدم که هی بین دو زمین خانواده پدر و مادری شوت میشدم

تا اینجای داستان دارم از حماقتت میسوزمخاک تو سر بابات کنم(میدونم بابات خط قرمزته و خط قرمزتو خاکی کر ...

وای تروخدا اینجور نگو شاید اونم محدودیت های خودشو داشته

در هر صورت بابامه و من خیلی دوسش دارم هر چند که اون موقع خیلی از دستش ناراحت شدم😭

چقدر خواهرتون با فهم و شعور هستن🤍

کاش پدرشون هم بود گناه دارن بچه ها 

بهشون گفته مادرتون ولتون کرده بهش مامان نگید اون فقط دنیا اورده زن دوم گفته اینا رو

شنیدن اینا برای مادر خیلی سخته.یاد دادن ب اون زن مامان بگن خواهرم با وجود ناراحتی گفته بگید اشکال ندارع سعی می‌کنه بچه ها رو حساس نکنه ب زن بابا و...

بیشتر ببینید
وای تروخدا اینجور نگو شاید اونم محدودیت های خودشو داشتهدر هر صورت بابامه و من خیلی دوسش دارم هر چند ...

عزیزم ناراحت نشو. ولشون کن. پدر تو همه کس توعه. و توام همه کس پدرت. بخدا هر کسی بود تا الان ازدواح میکرد

ک دنیا ب دوری ز اولاد زهرا نیارزد
ولی اسیحتما نظر پدرت رو به خودت جلب کن چون می‌ترسه تو رو از دست بده بهش بگو که ممنونشی بابت تمام زحم ...

چشم خیلی تلاشمو میکنم که بابام رو این وسطه ناراحت نکنم در هر صورت هم برام امامن بوده هم بابا