2777
2789
عنوان

مشکل من به عنوان یک بچه طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 129405 بازدید | 384 پست
عزیزدلم. چقدر شرایط سختی داشتی. منم از ۱۸ سال مامانمو ندیدم و عین تو طلاق گرفته. واقعا خیلی سخته. صد ...

آخی خیلی شرایط سختیه انشالله خدا به دل شکسته همه بچه های طلاق یه نگاه ویژه بندازه

من اون موقع که مدد شدن کمتر از ۵سالم بود اما تا یه حدی یه چهره از مامانم به یاد داشتم اما برای یک خی ...

چه اعتماد به نفسی که این عکس رو گذاشته پروفایل ملت عکس خوبشون رو بدون فیل تر نمی‌ذارن پروفایل

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا شرایط زندگی منه با این تفاوت که ۴سالگی دیگه اون قیافه نحسشو ندیدم مامانم بزرگم کرد هم پدره هم ...

ببخشید من اشتباهی پیام شما رو ریپلای زدم فکر کردم منظورتون با من بود 

ببخشید..💖

چه اعتماد به نفسی که این عکس رو گذاشته پروفایل ملت عکس خوبشون رو بدون فیل تر نمی‌ذارن پروفایل

این طور که بابام تعریف میکنه مامانم فوق العاده زن مغروری بوده و اول و آخر خودشو دوست داشتم(بازم میگم راست و دروغش باخدا اینو من از بابام شنیدم) و به خاطر اعتماد به سقفی که داشته عکسشو میزاشته پروفایلش

بگو عزیزم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید
منم با مامانم بزرگ شدم 🥲 آره مجردم ۲۲ سالمه تا خود الانم نتونستم اینا رو به کسی بگم یا حالا تو آشنا ...

دقیقا من این حسو تا ۵سال پیش داشتم و ازهمه حتی مخفی میکردم  و خجالت میکشیدم منم ۲۰سالمه 

ولی کم کم ب خودم اومدم‌ مگه گناه بچه طلاق چیه یا چیش زشته کسی نفهمه 

حیف هنوز  نتونستم مامانمو سربلندش کنم هنوز تو مرحله کنکور گیر کردم💔😭

تو یکی از تماس ها وقتی آتیش ماجرا یکم خوابیده بود و از اون شرایط بحرانی که اولای فوت مامانم بود گذشته بود خاله ام به گوشیم زنگ زد

من از ترس بابام شماره هاشون رو سئو نمیکردم و تاریخچه تماس هام رو پاک میکردم که بابام نخواد دعوام کنه فقط چهار شماره آخرشون رو توی دفترچه ام نوشته بودم که اگه زنگ زدم یادم بمونه 

وقتی خاله ما زنگ زد شروع کردم از بابام گفتن

که

پدرت آدم بدی نیست اگه بد بود نمی‌گذاشت بری و بمونی و حتی از مادرت بهت بگه ازش دلگیر نشو

اون تنهاست و می‌ترسه از دست بده تو‌رو برای همین میگه پست سرم چی گفتن.بفهمه اونا خوبن و رعایت میکنن ترسی نداره 

تو الان همه زندگی پدرتی فقط می‌دونم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید

تقریبا درکت می‌کنم عزیز دلم 

منم بعد از ۲۲ سال بلاخره مامانمو دیدم تو این مدت حتی یه عکس ازش ندیده بودم فقط با تصوراتم و حرفای بدی که راجع بهش گفته بودن زندگی میکردم 

خیلییییی پیر شده 💔

خیلی سختی کشیدم که نمی‌خوام تعریف کنم

ولی باورت میشه دیدنش یه جور عذابه ...

ندیدنشم یه جور عذاب ...

الان چند ساله یه شهر دور با همسرم زندگی می‌کنیم

انقدر حال درونم بده که با همه قطع ارتباطم، حتی نه تماس نه پیام 

خانواده فامیل دوست هیچچچچ کسی رو ندارم

انگار همه مرده ن💔

تو مخاطبین گوشیم فقط یه نفر ذخیره دارم  اونم همسرم 💔

عمیقاً تنهام 

🌼🌱یه نیمچه مینیمالیست با چادر گل گلی🌱🌼