2777
2789
عنوان

مشکل من به عنوان یک بچه طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 129600 بازدید | 384 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم تاپیکت واقعیه یا الکی ولی امیدوارم الکی باشه چون من دقیقا همینو برعکس زندگی کردم چهره ای که ...

دقیقا شرایط زندگی منه با این تفاوت که ۴سالگی دیگه اون قیافه نحسشو ندیدم مامانم بزرگم کرد هم پدره هم مادر هم سایه سرم 🥺

شما چند سالته مجردی؟

راستش هم اونا از دیدن من شکه شده بودن هم من

همش پر از ناراحتی و گریه

همش میگفتن مامانت با یک قاب عکس تو سال ها زندگی کرده 

میگفتن مامان خیلی دوست داشت تو رو بینه و ما یبار ازش پرسیدیم که چرا نمیری سراغ دخترت و اونم(مامانم)گفت که باباش نمیزاره بیاد

راستش هم اونا از دیدن من شکه شده بودن هم منهمش پر از ناراحتی و گریههمش میگفتن مامانت با یک قاب عکس ت ...

عزیزدلم. چقدر شرایط سختی داشتی. منم از ۱۸ سال مامانمو ندیدم و عین تو طلاق گرفته. واقعا خیلی سخته. صد رحمت به پدر تو. پدر منکه انقدر مادرمو اذیت کرد که طلاق گرفت. ولی خب منو انداخت پیشبابام که واقعا ادم بدی هست

و یه عالمه خاطره از مامانم برام تعریف کردن و من اون موقع فکر میکردم که یک تیکه از قبلم هی داره کنده میشه با هر خاطره

و من شب اونجا موندم و روز بعدش بابام نزاشت دیگه بمونم و اومدم خونه خودمون

با هر رفتاری که من انجام میدادم بابام دنبال آتو ازم بود همش با عصبانیت میگفت اشتباه کردم گذاشتی بری بگو ببینم چیا پشت سر من گفتن و پرت کردن

ول واقعیت اونا اصلا چیزی درباره بابام و حتی بدش رو به من نگفتن

دقیقا شرایط زندگی منه با این تفاوت که ۴سالگی دیگه اون قیافه نحسشو ندیدم مامانم بزرگم کرد هم پدره هم ...

منم با مامانم بزرگ شدم 🥲 آره مجردم ۲۲ سالمه تا خود الانم نتونستم اینا رو به کسی بگم یا حالا تو آشنایی که میرفتمم نمیتونستم بگم یه حس خجالت دارم یه سری روزا ام فقط فکر تو ذهنم اینه که چطوری بخوام اینا رو به یکی بگم و اون راجبم چی فکر میکنه اصلا 🥲🥲🥲 

صفا باشه عشق باشه😌📿 شری💍🤍

دقیقا شرایط زندگی منه با این تفاوت که ۴سالگی دیگه اون قیافه نحسشو ندیدم مامانم بزرگم کرد هم پدره هم ...

مجرم و چون شناسایی نشم  با اجازه دقیق سنم رو نمیگم🤍بست و خورده ای هستم