2777
2789
عنوان

مشکل من به عنوان یک بچه طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 129324 بازدید | 384 پست

وقتی من گفتم به بابام

پاش رو کرد تو یک کفش که اگه بری دیگه دختر من نیستی تو بابگید اونا رو بزاری کنار همونطور که تا الان برات وجود نداشتن الان هم نباید برای خودت اونا رو زنده کنی

راستش خیلی خورد تو ذوقم

اینقدر حالم بد بود که بابام فقط میگفت تروجون من گریه نکن اما من دست خودم نبودفکر کنید من اون همه روی ...

😭😭😭😭😭😭 خدا به دلت آرامش بده انشاالله مطمئن باش مادرت اون دنیا تو رو می بینه و به دعای تو احتیاج داره باهاش حرف بزن و آرامش هر دوتاتون رو از خدا بخواه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نمیدونم چرا ولی خیلی سعی می‌کردم یجوری رفتار کنم که هم رضایت بابام رو جلب کنم هم اینکه اجازه بده برم پیش خانواده مادریم اما بابام خیلی سختگیره تو این موضوع و هر چند وقت یکبار بدشون رو میگه که اینا دارن برای تو نقش بازی میکنن و این شخصیت اصلیشون نیست و از این حرفا

اما من خیلی دوست داشتم برم واقعیت

ولی

نمیدونم چرا ولی خیلی سعی می‌کردم یجوری رفتار کنم که هم رضایت بابام رو جلب کنم هم اینکه اجازه بده برم ...

خب

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

😭😭😭😭😭😭 خدا به دلت آرامش بده انشاالله مطمئن باش مادرت اون دنیا تو رو می بینه و به دعای تو احتیا ...

چرا بابات اصلادوست نداره رابطه داشتی باشی با خانواده مادریت به نظرم یکم مشکوکه هر چی شده باشه یک دید و بازنده این همه حساسیت به نظرم عجیبه 

مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏
بخدا نمیدونم چجوری قسم بخورم که اینا همش واقعیته وگرنه کی حوصله داره بیاد داستان بسازه و بگه در نهای ...

این همه خودتو برای توقانع کردن دیگران خسته نکن.حرفاتوبزن بذار ذهنت خالی شه .حتی اگه کسی جوابتونده عزیزم

مهم تروباارزش ترازخودم تواین دنیاچیزی هس!

از اون روز که خاله لم گفت احتمالا میخوایم کنار هم جمع بشیم گذشت و اون اصلا بهم زنگ نزد اصلا نمیدونم چی شد

و من چشمم به گوشی خشک شد و فقط منتظر یک زنگ کوچیک بودم که بهم بزنه و تکلیفم رو مشخص کنه اما زنگ نزد که نزد

حالا بابام سر این موضوع اینقدر تو سرم میزنه که ببین همین اول کاری دستت انداختن و سرت کلاه گذاشتن و قشم خورد که دیگه اجازه نمیدونم اونا رو حتی بردی یکبار دیگه ببنی اما من خیلی دوستشون دارم و واقعیت نمیخوام جریان اینکه مامانم رو نتونستم ببینم تکرار بشه و این ندیدین باعث حسرت دوباره من بشه

کمبود احساس خیلی داری ولی فک نکنم با فامیلای مادرت این حس جبران بشه ،باید روی خودت کار کنی و سرنوشت قبول کنی و دنبال عشق و علاقه نگردی ،ولی بازم من نمیتونم هیچ موقع درکت کنم میدونم سخته ولی باید باهش کنار بیای 

مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏

تا همینجا ک خوندم میتونم بگم عزیزم پدرت کارخوبی میکنه خودتو وارد مسائل فامیلی نکن واقعا همینا واست روح و روان نمیزارن اولش هیجان زده ای 

روحت مادرت شاد و درآرامش 

اما مادر یا خانواده مادری بخوان تورو ببینن میتونستن دزدکی و خیلی کارا کنن حتی دعوا با بابات و..... 

موضوع زمینم احتمالا زمین مشاع هست ینی همه باید یا نگه دارن یا بفروشن ک اگر خوبه نگه دار واسه ایندت 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه