2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا اعتماد بنفس نداری

همیشه مضطربی

احساس کمبود داری

انرژی منفی زیاد داری

فکر و خیال زیاد میکنی

ولی طرفت غرق اعتماد بنفس

دنیا به کتفشه

حالش خوبه

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
اصلا اعتماد بنفس نداریهمیشه مضطربیاحساس کمبود داریانرژی منفی زیاد داریفکر و خیال زیاد میکنیولی طرفت ...

وای تو چطوری جن هستی 

میشه بگی حسش چیه ؟حسش فقط جنسیه یا حس عاطفی داره؟اصلا حسی داره یا بازیم میده ؟

کی جدامیشیم ؟من ولش می‌کنم یا اون?

بی زحمت اینارو بگو😂🤣🤣🤣🤣

وای تو چطوری جن هستی میشه بگی حسش چیه ؟حسش فقط جنسیه یا حس عاطفی داره؟اصلا حسی داره یا بازیم میده ؟ک ...

اینایی ک گفتم درست بود؟

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
اصلا اعتماد بنفس نداریهمیشه مضطربیاحساس کمبود داریانرژی منفی زیاد داریفکر و خیال زیاد میکنیولی طرفت ...

تورو خدا جواب بده لطفا برام مهمه میشه بگی اُ چجور ادمیه چرا پیام نمیده

پزشکی میارم‌،

کد دعوت من :OYVQGONطلاین رو سرچ کنید (معتبر هم هست )اگر خواستین با کد دعوت من اضافه شید چون در این صورت هر دومون ۷ سوت طلا هدیه میگیریم .مرسی🤍

ماه تولد یا اول اسمم یا خصوصیات

فرزین آشتی میکنه؟

حسش چیه؟

ازدواج میکنیم باهم؟