2777
2789

زباله نریزید.

نریزید.

نریزید.

به فکر بچه ها و نوه تون باشین که طبیعت باید بمونه واسشون.

جمع کنین همه رو بندازین نایلون بعد اومدین شهر بریزید تو سطع اشغال های شهر.

حرکت خفن این باشه با دستکش زباله های اطراف هم تونستی جمع کنی .

اگه ۲ متر فویل آلومینیوم بخرین بندازین زیر آتیش دیگه اونحا نمیسوزه 

چون بسوزه گیاه رشد نمیکنه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

افرین

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

بیشتر ببینید

خیلی ساله ک زیااااد میریم طبیعت همین عیدی ۶بار رفتیم..همیشه جمع میکنیم اتیشم خاموش...متاسفانه ادمای بیفرهنگی دیدم ک پوشک شیشه پلاستیک هرچی دارن میریزن..انقد شیشه خورده. میریزن من همش اشترس دارم بره دست بچم

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚
👍👍😂ما اصلا نمیریم

دقیقاروزطبیعت داخل خانه میمونم  وازطبیعت اینطوری مراقبت میکنم چون اگه بیرون برم عین گوسفند چمنارو میکنم  یا بهم گره میزنم که مثلا شوهرپیداکنم (شوخی)😅🤣🤣🤣

و خواهشا پوست میوه هم نندازید تو جنگل و گوشه جاده به امید اینکه جذب خاک میشه یا حیوونا میخورن

هر جا میزنی کنار پوست تخمه و هندونه اس😑

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️