2777
2789
عنوان

خواهرم خودکشی کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 3381 بازدید | 77 پست
یعنی چی آستانه معنی نداره بچه رو وقتی لوس بار اوردی از اول این میشه نتیجش سنش رفت بالاتر ماز نازو با ...

نه والا منو لوس بار آوردن و همین الان با این سنم ب شدت ادم لوسی ام ولی هیچوقت بخاطر هیچکس حتی ۱ ثانیه از خودم نمیگذرم چ برسه آسیب بزنم

ای جماعت از چه می نالید ایراد از شماست،ما به دزدان خانه دادیم همینها حق ماست،مرگ بر آن دورها گفتیم دزد در خانه بود،آخر آن خانه زیبا همین ویرانه بود،مثل زالوها تمام خون ما را خورده اند،هرچه هست و بود را آنها به یغما برده اند ، روحت شاد آریامهر عزیزم💚🦁❤️

بیشتر ببینید
شاید اون دوست نداشته باشه با کاربریش این تاپیکو بزنید شاید دوست نداره عکسای شخصیشو نگاه کنید نمیخواد ...

مجبور شدم بخاطر خودش ‌

چیکار کنم بشینم همینجوری؟ داره آب میشه ی گوشه خودش حرف نمیزنه باهم باید می‌فهمیدم 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب ببین تقریبا یه سال پیش دختر داییم خودشو دار زد و فوت کرد پلیس گوشیش رو گشت که شاید علت فوتش تو گو ...

از این نظر بخوای حساب کنی حرفت درسته 

ولی خب خودمو که گذاشتم جای خواهرش اصلا دوست نداشتم کسی سر گوشیم بره 🤷🏻‍♀️

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️:)️

مجبور شدم بخاطر خودش ‌چیکار کنم بشینم همینجوری؟ داره آب میشه ی گوشه خودش حرف نمیزنه باهم باید می‌فهم ...

خب ببریدش مشاوره 

شاید اون دوست نداشته باشه با کاربریش این تاپیکو بزنید شاید دوست نداره عکسای شخصیشو نگاه کنید نمیخواد ...

واقعا این تاپیکارو باور می‌کنید؟

طرف خواهرش رو تخت بیمارستانه بعد اومده گشته نی‌نی سایتش رو پیدا کرده با خیال راحت تاپیک می‌زنه؟

در بهترین حالت پر بازدید شد می‌خواد بگه دروغ ۱۳ بود 🤥

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از این نظر بخوای حساب کنی حرفت درسته ولی خب خودمو که گذاشتم جای خواهرش اصلا دوست نداشتم کسی سر گوشیم ...

خب توأم حق داری درسته نباید سر گوشی کسی رفت اما تو این مواقع اطرافتان کنجکاو میشن که چی باعث شده که خودکشی‌ کرده یا فلان کارو کرده 🥲

واقعا این تاپیکارو باور می‌کنید؟طرف خواهرش رو تخت بیمارستانه بعد اومده گشته نی‌نی سایتش رو پیدا کرده ...

اتفاقا بهش فکر کردم ، ولی یعنی ادم این قدر بیکار؟😂😐 

بابات میخواد بره به دوست پسر خواهرت بگه چرا جواب دختره منو ندادی!!!!!!!!!!!!!!؟ ا

به بابات  بگو قبل اینکه به پسره چیزی بگه باید به دخترش میگفت

🔺من مرد هستم🔻       حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

بابات میخواد بره به دوست پسر خواهرت بگه چرا جواب دختره منو ندادی!!!!!!!!!!!!!!؟ ابه بابات بگو قبل ا ...

نه بخاطر اینکه با احساسات خواهرم بازی کرده ولی نمیتونم بگم خواهرم الانشم خبر نداره من اومدم گوشیشو گشتم فقد نمیدونم چطوری کمکش کنم با کسی حرف نمیزنه اومدم اینجا تایپک زدم فک میکنن سرکاریه

الان خبر نداره من فهمیدم بخاطر پسرس میدونم پسره بیاد سمتش باز میره سراغش نمیدونم چیکار کنم به پسره پ ...

ببین کاری نکن که بدتر شه

صبر کن و به خواهرت نزدیک شو و باهاش حرف بزن قانعش کن که این پسر به دردت نمیخوره