2777
2789
عنوان

خواهرم خودکشی کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 3309 بازدید | 77 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

گوشی وسیله ی شخصیه حتی در بدترین شرایط !

خب ببین تقریبا یه سال پیش دختر داییم خودشو دار زد و فوت کرد پلیس گوشیش رو گشت که شاید علت فوتش تو گوشی پیدا بشه بعضی وقتا حتا باید دست برد تو خصوصی ترین چیز برا آشکار کردن یه چیزی 

الان ناحیه تناسلی هم خصوصی هست پس برا معاینه اینا نرن دیگه 🙄

عامو منم مثل سگ باهام رفتار میکنن محبت یعنی چی ولی اینقدر دلم گندست که برام ایچیزا مهم نی این از احم ...

عزیزم‌ میدونم چی میگی دقیقا

ولی آستانه تحمل و روحیات ادم ها متفاوته

من شخصا معتقدم کسی ک از طرف خانواده تامین نشه مخصوصا تو سن زیر ۱۰ ، آدم ضعیفی بار میاد

ای جماعت از چه می نالید ایراد از شماست،ما به دزدان خانه دادیم همینها حق ماست،مرگ بر آن دورها گفتیم دزد در خانه بود،آخر آن خانه زیبا همین ویرانه بود،مثل زالوها تمام خون ما را خورده اند،هرچه هست و بود را آنها به یغما برده اند ، روحت شاد آریامهر عزیزم💚🦁❤️

بیشتر ببینید
عزیزم‌ میدونم چی میگی دقیقاولی آستانه تحمل و روحیات ادم ها متفاوتهمن شخصا معتقدم کسی ک از طرف خانواد ...

یعنی چی آستانه معنی نداره بچه رو وقتی لوس بار اوردی از اول این میشه نتیجش سنش رفت بالاتر ماز نازو بار میاد

دقیقا نمیتونم بگم الان اومدم اینجا فقد کمک میخام چطوری خواهرمو خوب کنم داره آب میشه

بهش بگو دوستش دادی و خودت هواشو دادی دیگ از اینکارا نکنه بهش ثابت‌کنید دوستش دارید 

خدا شفا بده و امیدوارم حالش بهتر شه💛ولی از اون پسر هر چقدر دور تر باشه دیگه واسش بهتره نادونی نکنه ...

الان خبر نداره من فهمیدم بخاطر پسرس میدونم پسره بیاد سمتش باز میره سراغش نمیدونم چیکار کنم به پسره پیام بدم بگم به خواهرم نزدیک نشه ؟ سیمشو بگیرم چیکار کنم؟خواهرم ی کلمه هم باهم حرفدنمیزنه 

به فکر خواهرمم 😅

شاید اون دوست نداشته باشه با کاربریش این تاپیکو بزنید 

شاید دوست نداره عکسای شخصیشو نگاه کنید 

نمیخواد صفحه چتاشو بخونید 

عجبا😐

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️:)️