_گل_نرگس۳۱۳_ مدیر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 3717 عنوان با این قد و وزن آیا اندامم ظریف به نظر میاد | مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 54 پست ؟؟؟؟قد ۱۷۱ وزن ۶۱بعضیا میگند خیلی لاغری 😬😬 من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱 الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات میفرستی ؟ 1404/01/13 | 00:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رویا_7 عضویت: 1404/01/06 تعداد پست: 2789 تو نسبت به قدت خیییییلیییییی لاغری خیلی بلند و باریکی کاملا نازکی انگار کشیدنت از بالا و پایین آره اما اندامم خوبه همه تعریف میکنن باید اضافه کنم؟😶💔
_گل_نرگس۳۱۳_ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 3717 چه تاپیک عجیبی چجوری تصور کنیم اخهاگه کسی میتونه تصور کنه منو بگیدقد ۱۶۰وزن۸۸خیلی چاقم نه؟راستشو بگی ... عجیب نیست خواهرم مثلا الان فکر کنم شما یه مقداری اضافه وزن دارییعنی وزنت رو بیاری روی ۶۰/۶۵ پر فکت میشییییی😍😍👌 من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱 الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات میفرستی ؟
مادرشریف عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 1060 عجیب نیست خواهرم مثلا الان فکر کنم شما یه مقداری اضافه وزن دارییعنی وزنت رو بیاری روی ۶۰/۶۵ پر فکت م ... الان خیلب داغونم به نظرت ؟من رو تو خیابون ببینی چی میاد تو ذهنت خیلی زشته نه؟
_گل_نرگس۳۱۳_ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 3717 آره اما اندامم خوبه همه تعریف میکنن باید اضافه کنم؟😶💔 خواهر از من قدت بلند تره بعد ۴۷ کیلویی ؟لاغری جانم میگند هر کسی ۱ قدش رو برداره وزنش به دست میاد شما الان کم کمش باید ۷۵ باشیحالا اگر ۷۵ زیاده کم کم ۶۵ من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱 الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات میفرستی ؟
_گل_نرگس۳۱۳_ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 3717 الان خیلب داغونم به نظرت ؟من رو تو خیابون ببینی چی میاد تو ذهنت خیلی زشته نه؟ نه چرا داغون ؟هر کسی به نوبه ی خودش زیباست برو باشگاه یا داخل خونه ورزش کن حسابی میتونی اندامت رو بسازی 😍👌 من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱 الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات میفرستی ؟
مادرشریف عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 1060 نه چرا داغون ؟هر کسی به نوبه ی خودش زیباست برو باشگاه یا داخل خونه ورزش کن حسابی میتونی اندامت رو بس ... راستشو بهم بگو تولوخدا
مادرشریف عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 1060 نه چرا داغون ؟هر کسی به نوبه ی خودش زیباست برو باشگاه یا داخل خونه ورزش کن حسابی میتونی اندامت رو بس ... راستشو بهم بگو تولوخدا
_گل_نرگس۳۱۳_ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 3717 راستشو بهم بگو تولوخدا باور کنمیبینی طرف ۵۰ کیلو اضافه وزن داره با اعتماد به نفس عالی رژیم میگیره زیباترین میشه 😍شما که تازه خیلی هم اضافه وزن نداری من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱 الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات میفرستی ؟
نیلی_جوون عضویت: 1403/10/26 تعداد پست: 283 آره اما اندامم خوبه همه تعریف میکنن باید اضافه کنم؟😶💔 من خودم بلند و باریک خیلی دوست دارم ولی تو باید اضافه کنی خیلی لاغری
رویا_7 عضویت: 1404/01/06 تعداد پست: 2789 خواهر از من قدت بلند تره بعد ۴۷ کیلویی ؟لاغری جانم میگند هر کسی ۱ قدش رو برداره وزنش به دست میاد شما ... درسته اما هر چی میخورم چاق نمیشم و اضافه نمیکنم😕🤣💔
_گل_نرگس۳۱۳_ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 3717 درسته اما هر چی میخورم چاق نمیشم و اضافه نمیکنم😕🤣💔 پس استعداد چاقی نداریمن بابام ۱۰ ساله اضافه نمیکنه منم به خودش رفتم 😂طوری نیست من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱 الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات میفرستی ؟
رویا_7 عضویت: 1404/01/06 تعداد پست: 2789 من خودم بلند و باریک خیلی دوست دارم ولی تو باید اضافه کنی خیلی لاغری درسته😞
رویا_7 عضویت: 1404/01/06 تعداد پست: 2789 پس استعداد چاقی نداریمن بابام ۱۰ ساله اضافه نمیکنه منم به خودش رفتم 😂طوری نیست یه ویژگی مثبته خوشحالم از داشتنش🤣🤣🤣