2777
2789

تابستون بچه های ناپدریم رو باید تحمل میکردم قرار شد ترم تابستونه بردارم برم خوابگاه راحت شم ولی کلاسای تابستون مجازی شد🙂🙂🙂🙂🙂احتمالا هم خوابگاه ارائه ندن🙂🙂🙂🙂🙂🙂

با کودکان وارد بحث نشوید حتی اگر از شما بزرگتر باشند! تو جمع بودم ولی تنها

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من و مامانم و شوهرش ی خونه ایم .تابستون و عید بچه های ناپدریم میان اینجا

بابات چی

آهای نیلوفرمن؛ کنکوری405برام دعا کنید سال اول قبول شم که دیگه کسی نتونه خودمو مامانمو ناراحت و دلمرده کنه یا حرفی بهمون بزنه🥺🧡

مرده

🥺خدارحمتش کنه، نمیتونی با دوستی رفیقی همکلاسی خونت مجردی بگیری؟ 

آهای نیلوفرمن؛ کنکوری405برام دعا کنید سال اول قبول شم که دیگه کسی نتونه خودمو مامانمو ناراحت و دلمرده کنه یا حرفی بهمون بزنه🥺🧡

🥺خدارحمتش کنه، نمیتونی با دوستی رفیقی همکلاسی خونت مجردی بگیری؟

مرسی

مامانم ی خونه داره نمیذاره تنها زندگی کنم

مرسیمامانم ی خونه داره نمیذاره تنها زندگی کنم

کاش میشد جداشی ازاونا، شاید میترسه خرجیتو بده بری اونجا میگه لاقل پیش خودم کمتر خرج داره

کاش میشد جداشی ازاونا، شاید میترسه خرجیتو بده بری اونجا میگه لاقل پیش خودم کمتر خرج داره

نمیدونم واقعا

کاش زودتر درسم تموم شه برم سرکار

نمیدونم واقعاکاش زودتر درسم تموم شه برم سرکار

تحمل کن، چی میخونی

سلامت روان برای من نمونده اصلارشتم علوم پایس اگر میشه دقیق نگم🙏🏼

فامیلی چیزی نداری بری یه مدت بمونی؟ اوکی

فامیلی چیزی نداری بری یه مدت بمونی؟ اوکی

دارم ولی نه همچین آدمی نیستم خوشم نمیاد سربار شم

اگر حقوق داشتم میرفتم پانسیونی جایی

ولی نمیتونم برم سرکار و دانشگاه همزمان.پدرم در میاد

دارم ولی نه همچین آدمی نیستم خوشم نمیاد سربار شماگر حقوق داشتم میرفتم پانسیونی جاییولی نمیتونم برم س ...

تابستون مجازی شده، میتونی بری فروشگاه کوروشی جایی کارکنی

تابستون مجازی شده، میتونی بری فروشگاه کوروشی جایی کارکنی

واسه سه ماه تابستون به دانشجو هیچ جا کار نمیدن

فروشندگی هم دوس ندارم🥲