2777
2789
عنوان

کسی هست این لطفُ در حقم بکنه🌹🥲

125 بازدید | 12 پست

تو بلاتکلیفیِ سختی موندم میخام زودتر تکلیفم معلوم بشه...دعایی بلدین بهم یاد بدین..

میشه امشب برام دعا کنید

خیلی سخت داره میگذره برام😔😔😔

چشمان تو در آینه ی اشک چه زیباست.                    نرگس شود افسرده چو در آب نباشد.                        

نمازشب بخون ازمعجزش نگم برات

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

بیشتر ببینید
نمازشب بخون ازمعجزش نگم برات

اومدم همینو بگم

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هر وقت بیخیال شدم جواب داده ولی الان یه موضوعیه خیلی واسم مهمه لامصب ۲۴ ساعت درگیرشم نمیشه رهاش کنم

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
من آدم مذهبی نیستم که زیاد بدونم اما حدیث کساء برای من جواب داده

چند بار بخونم؟؟🥲

چشمان تو در آینه ی اشک چه زیباست.                    نرگس شود افسرده چو در آب نباشد.                        
من هر وقت بیخیال شدم جواب داده ولی الان یه موضوعیه خیلی واسم مهمه لامصب ۲۴ ساعت درگیرشم نمیشه رهاش ک ...

منم نمیتونم بیخیال این موضوع بشم

آیندم و زندگیم بهش بستگی داره

گرفتارمممم😔

بسپر به حضرت فاطمه یه زیارت عاشورا بخون براش 

اگر حوصله نماز شب نداری

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️
بیشتر ببینید
[QUOTE=377349785]چند بار بخونم؟؟🥲[/QUOTEآخه فکر نمیکنم به چندین بار باشه،هر چندبار که در توانستهامی ...

امیدوارم همین بشه🥲💚