2777
2789
عنوان

بابام عین وحشیا اومد خونه مون😨

| مشاهده متن کامل بحث + 3801 بازدید | 93 پست
باز یکی پیدا شد حرف مفت بزنه بزرگتر تا زمانی که بزرگی نکنه احترامش واجب نیست

واقعا تعجب کردم 

وایسم نگاه کنم داداشم رو بزنه؟

اگه ضربه ای بهش میخورد چی

من هیچ کاری نکردم فقط بچرو به زور از دستش کشیدم

کاش می شد زندگی تکرار داشت...                                                                                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای کاش منو بدنیا نمیاوردن....چون کلا پدر مادرم اوضاشون خیلی خرابه تو مدرسه مسخرم میکنن میگن...😭😭چر ...

قوی باش بالاخره این روزا تموم میشه

مشکلات خانوادگی چیزی نیست که دست خود آدم باشه ...اونا بیشعورن ک سرهمچین چیزی مسخره میکنن

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
😔😔😔🥺 کاش منم وجود نداشتم

😭😭😭😭خب بهم میگن بابات پسره با اینکه بابام فقد ۴۸سالشه همچین میگن یا میگن ...پدر بزرگته همش مسخره خسته شدمم

‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 𒀭 🍓 ◖ ℬ  my týpe ⊹ ִֶָ 🥛 𓂃‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ 

بمیرم برات 🥲من احتمال زیاد امشب از دستشون سکته کنم

خدانکنه 

قلبم داره میزنه بیرون 

شوکه شدم

کاش می شد زندگی تکرار داشت...                                                                                

سرچی خوب ‌؟؟چش بود‌؟

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

بیشتر ببینید
فقط داد می کشید داداشم کوچیکه بیچاره اونم ماتش برده بود

ناراحت شدم براتون

چی بگم عزیزم،مشکل تو و داداشت نیستین دائما به خودتون بگین که بیش از این آسیب نبینین اینکه پدرتون بیماره و شما کاری ازتون برنمیاد و به شما ربطی نداره بیماری ایشون منظورم اینه احساس حقارت نکنید ی وقت مشکل ایشونه نه شما

امیدوارم عزیزم مشکلتون حل شه،منم براتون دعا میکنم

😭😭😭😭خب بهم میگن بابات پسره با اینکه بابام فقد ۴۸سالشه همچین میگن یا میگن ...پدر بزرگته همش مسخره ...

چون میگن بابات پیره؟؟؟

هر کی چشمش به امضام افتاد واسه شادی همه اموات مخصوصا پدرم صلوات بفرسته💚   دعا میکنم هرگز غم عزیزاتونو نبینید.

قوی باش بالاخره این روزا تموم میشهمشکلات خانوادگی چیزی نیست که دست خود آدم باشه ...اونا بیشعورن ک سر ...

مگه بابام چشه یا مامانم 😭😭😭

چون میگن بابات پیره؟؟؟

نههه مسخرم میکنن بهم می‌خندن تو جام بودی چیکار میکردی تازه جز این مشکلات خانوادگی داریم خیلییی