2777
2789

اولا بگم كه من اينجا دنبال راهنمايي گرفتن از شما هستم و اگه فكر ميكنيد همسر مقصر كاره لطفا بدون توهين بهش حرفتون رو بزنيد چون اون همسر منه و حرفاى بد شما راجبش فقط باعث ميشه بدتر دلم پر شه و اخلاقم بدتر 

يه هفتست داره باشگاه ميره هر روز بعد باشگاه براش غذا درست ميكنم همه چيو اماده ميكنم بعدش كل اشپز خونه رو تمييز ميكنم خونم تقريبا هميشه تمييزه لباساش هميشه تمييزه دست پختم خوبه فقط اعتراف ميكنم مشكلى  كه دارم اينكه صبحا دير وقت از خواب پا ميشم ينى ساعت 11 12 و بچه هم ندارم بعضى روزا پا ميشم براش صبحونه ميذارم بعضى روزا نه و اين تنها چيزيه كه نتونستم از اول عروسيم تغييرش بدم حالا امروز خيلى عادى تو ماشين داشتم بهش ميگفتم كه ولى تو هنوز جا داره بيشتر بخورى مثلا عصر اسموتى درست كنى بخورى قبل باشگاه اينا يهو با لحن خيلى لج درارى برگشت گفت اونايي كه اينارو ميخورن كسى رو دارن براشون درست كنه نه من كه زنم تا 12 خوابه گفتم خيلى قدر ندونى كل اين هفته هر روزش برات غذاهاى متنوع درست كردم گفت اره شبو نميگم گفتم ميتونستى با لحن بهترى بگى گفت تو ميدونى منظورم چيه اين حرفش خيلى ناراحتم كرده يخورده بحث كرديم به نتيجه ى نرسيديم اون فراموش كرد من هنوز عصبيم كلا هميشه اينجوريه انگار هيچ كدوم از كارايي كه براش ميكنمو نميبينه حتى صبح بيدار نشدم هم دقيقا سر همينه كه من ميدونم اگه به خودم فشار بيارم و پاشم اون قرار نيست قدر دونى كنه همينجورى كه از هيچ چيزى قدر دونى نميكنه 

اين حرفاش باعث ميشه كاراى خوبى كه براش انجام ميدم كمتر بشن چون حس ميكنم هيچي به چشش نمياد و وقتى يكار خوب انجام بدم ته تهش يه هفته خوشحال بشه بعدش تبديل ميشه به وظيفه

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حق با شماست

یه بخشیش رو اماده میکنی بخش دیگش رو خودش اماده کنه اصلااا وظیفه شما نیست شما همسرشی نه نوکرش

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

بیشتر ببینید

من میگم به روال کاری ات ادامه بده عادت میکنه 😂😂 البته من شوهرم رو عادت دادم. شرایط شما شاید فرق کنه نمیدونم 

لینک حذف تاپیک https://www.ninisite.com/discussion/topic/9957916/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c
بیشتر ببینید

هر دو به یک اندازه حق دلخوری از هم رو دارید ولی مقصر نه 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

همون شبم درست نکن. تا قدر بدونه

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            
بیشتر ببینید