2777
2789
عنوان

بابام عین وحشیا اومد خونه مون😨

| مشاهده متن کامل بحث + 3801 بازدید | 93 پست

بمیرم برات 🥲

من احتمال زیاد امشب از دستشون سکته کنم

🔴درخواست ندید پلیییز،مخالفی ریپ نزن کاربر عزیز😃،نینی سایت شاید گاهی انرژی منفی بده اما برای من جای جالبیه، جاییه که خانوما کنار همن و از هر درس سخنی میگن،کاربرای اینجا بجز یه تعداد محدودی قلب سفیدی دارن و صمیمانه کمکت میکنن، و من همه کاربرارو به جز همون تعداد محدود دوست دارم🤌😁💗

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

متاسفم عزیزمنگران نباش صبر کن بیاد که حرف بزنه وگرنه میخوای چکار کنی

فقط داد می کشید 

داداشم کوچیکه بیچاره اونم ماتش برده بود

کاش می شد زندگی تکرار داشت...                                                                                
مثلا دوست داشتی زورت بهش برسه؟؟؟؟!!!!!! قدر پدرت رو نمی دونی

خانم چیمیگی؟؟

میگم داداشم رو به زور از دستش کشیدم داشت بچرو له می کرد.

قدر چیشو بدونم؟؟؟

میزد میکشت هم همینو میگفتین؟

مثلا دوست داشتی زورت بهش برسه؟؟؟؟!!!!!! قدر پدرت رو نمی دونی

کی میخواید از بت سازی از پدر و مادر دست بردارید؟؟؟؟

بزرگ تر وقتی احترامش واجبه که محترم باشه!

هیچ کس تاحالا با زاییدن مقدس نشده

پدر فحاش دست بزن دار دیگه قدر دونستن داره؟!؟!میخاست بچه نیاره :/

ای کاش منو بدنیا نمیاوردن....چون کلا پدر مادرم اوضاشون خیلی خرابه تو مدرسه مسخرم میکنن میگن...😭😭چرا بابات همچینه ...همش مسخره 

‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 𒀭 🍓 ◖ ℬ  my týpe ⊹ ִֶָ 🥛 𓂃‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ 

منظورش فک کنم قدرت باشه

والا اینجور ک جواب بقیه رو داده فکر نکنم

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
با بابای وحشی سر و کار نداشتم خدا رو شکر. فقط بهت بگم خودتو قاطی مسائل اونا نکن کاسه کوزه ها رو سرت ...

من اصلا هیچ دخالتی نمی کنم بابام مارو می ندازه جلو میخواد مامانم رو بترسونه ولی با رفتاری که ازش دیدم میتونم بگم انگار شیطان بود