2777
2789
عنوان

فا ل قهوه اومدم من اومدم

121 بازدید | 20 پست

بخورین بیاشامید اما اصراف نکنید☠️❤️

قشنگیا قهوه بخورید تو فنجون سفید خیلی بهتره 🐔

بعدش اول دم کنید بریزید تو فنجون نیت کنید و بخورید بعدش یه ذرشو تهش بزارید اخرشزیر استکانو بزارید رو فنجون و برعکسش کنید 🐔❤️

عکسشو بفرستید از بالا کناره ها ❤️🐔

اینم بگم که من حرفه ای نیستم اما هرچی گفتمم غلط در نیومده🐔❤️🤌🏻

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

متاسفانه قهوه دمی ندارم و اسپرسوعه نمیشه؟

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣
بیشتر ببینید
بخور حالا اگ انداخت من میگم

باشه پش صبر کن

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣
بیشتر ببینید

عزیزم یه مسیرسختیو پشت سر گذاشتی یه سری چیزا اذیتت میمنه ک ازش بگذر مهم نیست بین دوراهی قرار گرفتی انگار 

یه چیزی یا یه کسی قدرت تسلط داره بهت همین باعث میشه بین دوراهی قرار بگیری اخه شیر و قدرت میبینم 

یه خانومی هست با چشمایی درشت و سیاه موهایی نسبتا بلند که یه طرف میندازتش تو یکی از راها میبینمش احتمالا که باهاش برخورد داشته باشی اگ این چیزارو میدونی برا کیه ک هیچ نمیدونی با یه خانومی حتمن برخورد میکنی تو مسیر 

عزیزم تو فالت یه راهیو عشق میبینم اگه دعوا کردیراشتی میکنی اگه مجردی برات وصال میبینم 

بگومگو داری 

بحث هست 

اما در نهایت یه چیز ارومیو میبینم برات 

چیز نویی نمیبینم مثلا تولد یا خدایی نکرده مرگ و میر نمیبینم 

عزیزم یه مسیرسختیو پشت سر گذاشتی یه سری چیزا اذیتت میمنه ک ازش بگذر مهم نیست بین دوراهی قرار گرفتی ا ...

ممنون عزیرم🙏🏻♥️عزیزم من یه حاجت دارم بهش میرسم؟؟یعنی دلم میخواد برم یه شهری امسال میرم بنظرت؟

ممنون عزیرم🙏🏻♥️عزیزم من یه حاجت دارم بهش میرسم؟؟یعنی دلم میخواد برم یه شهری امسال میرم بنظرت؟

عزیزم راه افتاده برات من سرکتاب نمیگیرم که بگم میشه یا نه فا ل انداختم اما تو فالت راه دیدم راستشو بخوای تو یکی از راها انتهاش یه خانومیو با اون مشخصات دیدم حالا شاید همون باعث بشه بری یا نه نمیدونم 

یکیو وصال دیدم انتهاش اما رفتن و مسیری ک انداخته یکیه ایشالا