2777
2789

پدر بزرگم بستری هست حالش بده دو روز هست اومدم خونه مادربزرگم هی زنگ زد گفتم اومدم پیش مادربزرگم و جریان و گفتم  با پدرش رفته بیمارستان احوالپرسی آی سیو هستش ملاقات ممنوع هست تو سالن با بابام یکه به دو کرده  زبون درازی کرده بابامم تو پیده بش خلاصه صداشونو بردن بالا با باباش حراست اومده کردشون بیرون حالا بابام میگه اینقدر تو حیاط فحش داده و سر و صدا عموم نذاشته زنگ بزنن پلیس  خیلی ناراحته میگه ای بچه خرده آبرومو برده همه فامیلم  فهمیدن قهر کردم دیگه خوشحالم که بابام به خاطر حرف مردم نمی‌ترسه 

خدایم برایم کافیست ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دم بابات گرم ، کاش همه پدر مادرا بیخیال چرندیات مردم باشن

نه اشتباه نکن بابام منو قربانی حرف مردم کرده ولی الان که جلو فامیل درگیر شده دیگه نمیتونه پنهان کنه

خدایم برایم کافیست ❤

مثل شوهره کثیف و حیوونه منه 

سنگ کلیه داشت مامانش گردنش نگرفت رفت تو خونش گرفت خوابید ولی مامان من رفت پیشش موند به عنوان همراه 

فرداش با مامانم دعوا کرده بود به مامانم گفته بود سیکتیر بیرون 

فقط بخاطر دخترم دارم تحمل میکنم وگرنه یه لحظه هم نمیموندم 

از خدا میخوام یه روز بیان بگن رفته زیر ماشین له شده ، آرزو دارم مادرش به عزاش بشینه سر سال تحویل هم همین دعا رو کردم 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

مثل شوهره کثیف و حیوونه منه سنگ کلیه داشت مامانش گردنش نگرفت رفت تو خونش گرفت خوابید ولی مامان من رف ...

منم شب قدر دعام این بود رفته بود شمال برنگرده با خانوادش مادرش تو مسافرت اپاندیسش ترکید برگشتن

خدایم برایم کافیست ❤