2777
2789

میدونم فیلمه ولی زن اصفهانی رو داره خیلی بد نشون میده

درسته جا افتاده اصفهانیا خسیسن ، که من خیلی خلافش رو دیدم 

ولی اینو داره بد ذات هم نشون میده دیگه 

کاش لهجه نذاشته بودن برا زن ارسطو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدحرف میزنه اصفهانیا قشنگ حرف میزنن 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بیشتر ببینید

اره واقعا 

نباید لهجه داشت 

من اون شهر دورم که بغضش شکسته که دلتنگی ،راه نفس هاشو بسته💔خیابون خیابون پراز انتظارم ، تو نیستی و راهی به جایی ندارم ، چقدر غم شمردیم ،چقدر دل سپردیم، پریدیم وهربار به دیوار خوردیم😂😐😂تو شاید دوباره به دادم رسیدی،شاید خنده برگشت خدارا چه دیدی💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼

بیشتر ببینید

معلومه بی جنبه هم هستی فیلمه من مازندرانی ام عین ۷تافصل کسی چیزی نگفت

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید

بنظرم نباید با همچین دیدگاهی سریال رو نگاه کرد 

من خودم اصفهانی نیستم ولی با دیدن سریال اصلا همچین برداشتی نکردم🤔

نباید زیاد درگیر بحث های قومیتی شد وگرنه ترک لر کورد و شمالی و.. هرچی میزاشتن ادم باید حساس میشد

عزیزم کسی این چیزارو جدی نمیگیره چون سریال پایتخت کلا همه شخصیتاش یجور دیوونن😂من خودم تهرانیم اصفهان اومدم مردمان خیلی خوب و با محبتی داره شهرتونم بشدت تمیز و زیباست خیلی حسودیم شد 🫠😍