2777
2789
عنوان

به عنوان ی اصفهانی از پایتخت بهم برخورد

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 24 پست

کلا لهجش ترکیبی از یزدی و کرمانی

اصلا مثل اصفهانیا صحبت نمیکنه ی س ام نمیذاره

البته اینم بگم که بحث لهجه گیری و استعدادش دربازیگری ی مبحث مستقله و بسیار سخته

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

معلومه بی جنبه هم هستی فیلمه من مازندرانی ام عین ۷تافصل کسی چیزی نگفت

اخه تو اینستا هم چند تا پست دیدم گفته بود واقعاوداره ذات بد اصفهانی رو نشون میده

خب آدم ناراحت میشه

عزیزم کسی این چیزارو جدی نمیگیره چون سریال پایتخت کلا همه شخصیتاش یجور دیوونن😂من خودم تهرانیم اصفها ...

فدات عزیزم😍😍

اخه زیاد دیدم بدی اصفهان رو میگن تو چند تا پستم گفته بودن واقعا ذات اصفهانی رو نشون داده و ناراحت شدم 

چون همه جا خوب و بد داره دیکه 

الان توو همین کامنتا از هر قومیتی هست ، و واقعا خیلیا بد حرف میزنن انگار دعوا دارن🥲🥲

فدات عزیزم😍😍اخه زیاد دیدم بدی اصفهان رو میگن تو چند تا پستم گفته بودن واقعا ذات اصفهانی رو نشون دا ...

عزیزمی.آره عزیزم درسته 😍منم بشدت با این قضیه که همه جا خوب و بد داره موافقم اینو نمیخوان یسری بفهمن 🥴

اخه تو اینستا هم چند تا پست دیدم گفته بود واقعاوداره ذات بد اصفهانی رو نشون میدهخب آدم ناراحت میشه

یه فیلم اونقدتاثیرنمیذاره تازه توهمون اینستام میگن شمالیادزدن بعدشم تعطیلات ملت میان شمال پس مابایدسرشونوببریم که باباشل کن اززندگی لذت ببر

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید