2777
2789
عنوان

خاطره رانندگی یاد گرفتن با باباها

| مشاهده متن کامل بحث + 2031 بازدید | 134 پست

من با شوهرم دارم میرم گاهی. خودمم تنها برمیدارم و جاهای خلوت تمرین می کنم آموزشگاه هم رفتم ولی بنا به تجربه میگم کاش اول میذاشتم شوهرم یادم بده هرچند داد و فریاد میکنند ولی واقعا قوانین رو بهتر از آموزشگاه یاد میدن.بیشتر از همه همین که احتیاط می کنند خیلی خوبه و تو ذهن آدم اون احتیاط ها جا میفته بر عکس آموزشگاه خیلی تذکر نمیدن مربی ها . من کار کردن با ترمز رو اصلا خوب یاد نگرفتم تو آموزشگاه 

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

یه بار بابام برا اولین بار بعد گواهینامه، ماشینو داد دست خواهرمکجا؟داخل جاده شلوغ خارج شهرپر از اتوب ...

من مامانم میخوایت از بابام یاد بگیره رفتیم بیابون من کلا پیاده شدم انقدر عصابش ضعیفه به کشتنمون میده🤣

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای من چنبار ترمز محکم میگرفتم سر بابام میرف تو شیشه اخرشم نمیدونم چیشد ی وسیله از ماشینش خراب دیگ ا ...

😂😂😂

فارسی را پاس بداریم✨مشاور انسانیا هستم🥰 دورقمی هستم😍اکانت دست دونفرِ بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

فحش نمیداد

هی نچ نچ میکرد😅

یا پشت هم میگفت پیچههه پیچهههه پیچههه

میگفتم بابا منم میبینمش هی نگو

اخرم ب خودن میگفت ناامیدم کردی

ب بقیه میکفت ن رانندگیش خوبه🤦‍♀️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

وای بابام به من گفت پارک کن منم اومدم پارک کنم دور اول با فاصله ۱ میلی متری از ماشین جلویی نگه داشتم که نخوره بهش بار دوم زدم ماشین رفت تو پیاده رو 

بعد بازم بیخیال نشدم اومدم گاز دادم ماشین لاسیتکش رفت رو میلگرد ترکید 

بابامم کل این مدت سکوت مطلق بود فقط سرش رو گرفته بود زیرلب با خودش حرف می‌زد بنده خدا 

😂😂😂

یبار تازه داشتم میرفتم اموزشگاه

از دانشگاه برگشتنی بابام گفت برون ببینم چی یاد گرفتی

گفتم خطرناکه شاید یکی‌بزنه بهمون گواهی نامه ندارم و اینا

گف سعی کن تصادف نکنی وگرنه من گردن نمیگیرماااااا🤣🤣

رفتم جلوتر پشت چراغ قرمز ، سبز که شد خواستم حرکت کنم خاموش کردم ، فک کرد زدم به جلو ، پیاده شد میخواست فرار کنه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🥲🤣🤣

😂😂😂

عامو بدتر من نیست ک
به جا دنده سه رفتم دنده پنج داخل اموزشی
پراید قراضه بدبخت چنان اروری داد( صدای ارور ویندوز بلندد)
😂😂 مربیه تو چشماش فحش و افسوس بود

سنمو نپرسید🙄😂 امضامو بخون 💓😏 درخواست دوستی رو رد میکنم مگر اینکه باهام هماهنگ کنید🫡🤓😎  خاطرخواهام زیادن( دروغ بزرگ نی نی سایتی ها) خوشگلترین زن عمو، موذی ترین زندایی و مهربون ترین خاله...😛 سلامتی شوهرعمه های جنتلمن...سلامتی شوهرخاله های جذاب🥱

بیشتر ببینید
من با شوهرم دارم میرم گاهی. خودمم تنها برمیدارم و جاهای خلوت تمرین می کنم آموزشگاه هم رفتم ولی بنا ب ...

آره دقیقا اینجوری بهتره ولی بعدش که پیاده شدی به یکته ریز میزنی🤣

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

بیشتر ببینید

من اتفاقا بابای عزیزم خدارحمتش کنه اوتموقع ماشینشم صفر بود وخیلی روش حساس بود ولی داد به من سوار شدم هیچیم نگفت هولمم نکرد .ولی شوهرم هربار که کنارم میشینه با اینکه من دیگه راننده ام چند ساله ولی هربار یه چیزی میگه اعصابمو داغون میکنه

😂😂😂یبار تازه داشتم میرفتم اموزشگاهاز دانشگاه برگشتنی بابام گفت برون ببینم چی یاد گرفتیگفتم خطرناک ...

😂😂😂🤣🤣 وای خدااا

سنمو نپرسید🙄😂 امضامو بخون 💓😏 درخواست دوستی رو رد میکنم مگر اینکه باهام هماهنگ کنید🫡🤓😎  خاطرخواهام زیادن( دروغ بزرگ نی نی سایتی ها) خوشگلترین زن عمو، موذی ترین زندایی و مهربون ترین خاله...😛 سلامتی شوهرعمه های جنتلمن...سلامتی شوهرخاله های جذاب🥱

بیشتر ببینید
بابا ها بدترین همراه ها هستن برا ماشین یاد گرفتن بچه ها من دو ساله گواهینامه دارم هر موقع میخوام تمر ...

یاد گرفتید؟؟سختههه؟🥲

فارسی را پاس بداریم✨مشاور انسانیا هستم🥰 دورقمی هستم😍اکانت دست دونفرِ بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

من اتفاقا بابای عزیزم خدارحمتش کنه اوتموقع ماشینشم صفر بود وخیلی روش حساس بود ولی داد به من سوار شدم ...

خدا رحمتشون کنه🤗😍🙂

بیشتر ببینید
😂😂😂یبار تازه داشتم میرفتم اموزشگاهاز دانشگاه برگشتنی بابام گفت برون ببینم چی یاد گرفتیگفتم خطرناک ...

🤣🤣

بیشتر ببینید