2777
2789
عنوان

کیا سیزده ب در نمیرن بیرون کسی هست یا فقط منم

| مشاهده متن کامل بحث + 1772 بازدید | 87 پست
خوش بگذره بله اگر جایی مشخصی مثل باغ داشته باشیم خوب و امن است ولی تو پارک و و محیط باز اصلااااااا

ممنونم. خب ما امسال میریم باغ وگرنه سالای قبل میرفتیم دشت و بیابون. شماهم برین بیرون شهر خوش بگذرونین. کلا سالی یه بار سیزده بدر میاد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با بچه خوش میگذرونم ولی بعداً کوفتم می‌کنهترومبو هستم اونم سواستفاده می‌کنه و با حرفاش اذیتم می‌کنه ...

عزیزدلم 🫂خیلی سخته شوهر خسیس و بدبین وافسرده 

ماشالله بدیهارو یجا داره .بازافسردگی بود میشه درمانش کرد کاش پدر مادرا واسه همچین پسری زن نگیرن .ان شالله بتونی تصمیم درست بگیری .باهاش زندگی کنی جوونی و آینده و همچیت تباه میشه عزیزم .ان شالله خدا شفای کامل بهت بده 💛دو دوتا چهارتا کن .فقط تورو خدا فکر آبرو نکن .جمع کن تو تصمیمت 

نمیدونم آخه نیازی نیس

بخاطر رادارها و عکسهای آب و هوایی و اعلام به مراکز در موارد بحرانی و اطلاع به ستاد بحران قبلناشیفت داشت الان که ماهواره ای و شده نمیدونم ولی باز باید اپراتور باشه

خدایا چنان کن سرانجام کار /تو خشنود باشی و ما رستگار

عزیزدلم 🫂خیلی سخته شوهر خسیس و بدبین وافسرده ماشالله بدیهارو یجا داره .بازافسردگی بود میشه درمانش ک ...

وای نمیدونی قبولم نداره افسرده است وقتی بهش میگم  واسه اینکه دهن منو ببنده برمیگرده به من میگه خودت چی مریضی و آل و بل و آخرشم کلی امواتمون رو....میده

خسته ام ،خیلی خسته ام

با اینکه ی موقعیت تحصیلی و اجتماعی عالی داره ولی اونی که شوهر منو گم کنه از یابنده برنده تره

خدایا چنان کن سرانجام کار /تو خشنود باشی و ما رستگار

بارها تصمیم به جدایی گرفتم ولی بخاطر دخترم منصرف شدمدعا کنین بتونم واسه زندگیم ی تصمیمی بگیرم

اکثر ماها بارها تصمیم به جدایی گرفتیم ولی ادامه دادیم..  شرط اول متاهلی گذشته ، وگرنه به بنبست میخوره..

بخاطر رادارها و عکسهای آب و هوایی و اعلام به مراکز در موارد بحرانی و اطلاع به ستاد بحران قبلناشیفت د ...

واقعا؟شما از نزدیک دربارش اطلاع داری؟

اگه آره بیا تاپیکم راهنماییم کن همش حس خیانت دارم

کل سال خونه ایم دیگه وقت دیگه میخوابیم

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

بیشتر ببینید