2777
2789
عنوان

کیا سیزده ب در نمیرن بیرون کسی هست یا فقط منم

| مشاهده متن کامل بحث + 1772 بازدید | 87 پست
چرا؟😂

سلام عزیزم. من وقتی مجرد بودم همه باخانواده عموم اینا میرفتیم دشت. گوسفند میکشتیم کباب میکردیم، خیلی خوش میگذشت چون جمعیتمون زیاد بود. ولی از وقتی ازدواج کردم باخانواده شوهرم میریم جوج مزنیم. اصلا خوش نمیگذره چون هم جمعیت کمه هم همشون بی احساس و بی ذوقن. 

فردا هم انشالله باشوهرم و بچه هام میریم باغ خودمون وجوج میزنیم. مادرشوهرم اینا نمیان چون باباش تازه فوت کرده

ما نمیریمدخترم دلش پر می‌کشه که بریمولی شوهر دیونه ام رفته تو لک

مردا هم تو مناسبتا کلا باید برن تو لک وگرنه امتیاز اون مرحله رو از دست میدن

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ناراحت شدم برات خواهر.نگو اینجوری .ان شالله خدا برات خوب بخواد .اصن خوداری نکن .بفروشش ما خانوما همی ...

با بچه خوش میگذرونم ولی بعداً کوفتم می‌کنه

ترومبو هستم اونم سواستفاده می‌کنه و با حرفاش اذیتم می‌کنه و منم بیماریم تشدید میشه

خدایا چنان کن سرانجام کار /تو خشنود باشی و ما رستگار

ما با شوهرخواهرام دعوامون شد تقصیر خودشون بود البته

من مجردم بخاطر اخلاق گند شوهرای اینا هم ما تنهاییم فردا هم اونا

امیدوارم خالم زنگ بزنه بریم پیششون

اگه نه خیلی دلم میگیره 

کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور... 

سلام عزیزم. من وقتی مجرد بودم همه باخانواده عموم اینا میرفتیم دشت. گوسفند میکشتیم کباب میکردیم، خیلی ...

خوش بگذره بله اگر جایی مشخصی مثل باغ داشته باشیم خوب و امن است ولی تو پارک و و محیط باز اصلااااااا

این که کاری ندارد از طریق اداره شون پیگیری کنببین زیر مجموعه وزارت خونشون شیفت بندی و شیفت شب داره

نت که هر چی سرچ زدم اطلاعاتی نداد

مستقیم هم نمیشه از اداره پرسید

وزارت خونشون شامل سازمان های زیادی میشه آخه

نت که هر چی سرچ زدم اطلاعاتی ندادمستقیم هم نمیشه از اداره پرسیدوزارت خونشون شامل سازمان های زیادی می ...

اسم اداره شون چیه؟

خدایا چنان کن سرانجام کار /تو خشنود باشی و ما رستگار