تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز؟میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم...!🦋🌻خوش آن روزگار همایون ما..خوش آن بخت پیروز و میمون ما..کجا رفت هوشنگ و کو زرتشت؟کجا رفت جمشید فرخ سرشت؟کجا رفت آن کوروش دادگر؟کجا رفت کمبوجی نامور؟بپرسند از ایندر که ایران کجاست؟همان مرز و بوم دلیران کجاست؟🥀بر آمد ز ایران یکی مرد سخت..که خوابُند دشمن،بر افراشت تخت!رضا شاه آن شیر میدان کار..که ایران ز نامش گرفت افتخار..ز شمشیر عزمش وطن جان گرفت..به تدبیر او،خاک سامان گرفت!کنون گر گذر بر مزارش کنم..ز فر و ز شوکت نثارش کنم..🦁♡هرچقدر بزرگتر می شوم بیشتر میفهمم نجات دهنده اصلی فقط"پدر و مادرم"هستند❤🍁نیاز نیست برای بالا بردن یک زن آن را به مرد تشبیه کنید،او یک زن است همینقدر ساده و با شکوه..!♥️دین و ایمان دیگران به تو ربطی نداره،هرکی یجوری با خدای خودش ارتباط می گیره..!من با خدای خودم آزادانه حرف می زنم بدون هیچ پرده ای و اون لحظه حس می کنم که چقدر به خدا نزدیکم..نه با نماز..نه با قرآن.. با دل و زبانم..!پس تو اگر با راه دیگه ای به خدا نزدیک میشی بع من یا کسی مربوط نیست اون تویی و خدا و جوری که ارتباط میگیری فقط و فقط به خودت مربوطه...!🪻❤