2777
2789

ای بابا. انگار ظالم ها سالم‌تر و خوشبخترن.  وگرنه یه جایی به خودشون میومدن.  منم این روزها تو بدترین شرایط زندگیم هستم و نزدیکترین هام بدجوری اذیتم کردن شدم 

رمی جمرات،  برای ادم های از خدا بیخبر و بی‌رحم 

و هی میگم خدایا کجای کاری؟ چرا برام کاری نمیکنی؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بدجور میسوزم ۱۲سال بود آرزو داشتم ب خاک سیاه نشستنش ببینم برعکس شده

شاید لازمه بیشتر صبر کنی.. خودم حدود  ده سال صبر کردم تا ایه های عذاب سرش نازل شد.. دوباره حدود شونزده سال تو بدبختی دست و پا زد.. تا اخرش فوت کرد.. بعدم اومدن گفتن حلالش کن احمقانه گفتم باشه.. ولی ازته قلب نه حلال نکردم چون خیلی ادم فضول دو بهم زن.. دروغگو وفوق العاده کثیف بود درحدی که تهمت ناموسی به هرکسی میزد خیلی راحت انگار اب خوردن میخوره.. بعدم میزد زیرش میگفت به این قبله محمدی من نگفتم.. چندتا زندگی رو خراب کرد.. باعث طلاق شد.. نمیدونم گفتم حلال کردم تموم شد یا..... باید ازته دل میگفتم 

من همچنین موردی دیدم افتضاح شد زندگیش شوهر به ظاهر خوب بود ولی بعد مشخص شد ی مریض سادیسمیه حتی زد زنه رو ناقص کرد 

اگه واقعا در حق کسی ظلم کرده آرامش نخواهد داشت 

ولی اگه فقط روابط دوستی ...داشته تو گذشته و بعد توبه کرده و گذشتشو با همسرش مطرح کرده این دیگه ظلم نیست

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

شاید لازمه بیشتر صبر کنی.. خودم حدود ده سال صبر کردم تا ایه های عذاب سرش نازل شد.. دوباره حدود شونز ...

منم اول زندگیم تا ۳سال پیش که ۱۲سال ازدواج کردم اون دختر اولش اومد باشوهرم دوست شد  تا ۳سال پیش کرم ریزی شدید هیچی منو نمیسوزونه این میسوزونه که ما از بچه گی مثل خواهر بزرگ شدیم من از خواهر بیشتر دوسش داشتم اعتماد داشتم. اینم بگم بعدن فهمیدم کلن با متاهل ها میریزه رو هم حسادت بی پولی انقدر این خراب بود 

منم اول زندگیم تا ۳سال پیش که ۱۲سال ازدواج کردم اون دختر اولش اومد باشوهرم دوست شد تا ۳سال پیش کرم ...

روانم خیلی خسته تر ازاینه که بخام پند ونصیحت کتم.. فقط یه جمله میگم.. مطمئئن باش خدا یه جایی جوابشو میده.. بدجورم میده فقط تو به خدا اعتماد کن همین