2777
2789

بابا دعا نکنید برای همدیگه 

کسی دعای خیر نخواست. 

مثلا طرف یه عروسی تبریک میگه می گن
ایشالله بلاخره تو هم یکی رو پیدا کنی از وضع نجات پیدا کنی. (حالا طرف خوش و سلامته و هیچ وضع بدی نداره. قصد ازدواجم نداره)

ایشالله تو هم یه پسر خوشگل گیرت میاد

ایشالله به زودی خونه ی شمام از این سوت و کوری دربیاد (بچه بیاد یعنی)

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اینجور آدما میخان تیکع بنداز وگرنه قصدشون دعای خیر نیس 😒

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
بیشتر ببینید

میگن بچه دار نشدی 

+نه

ایشالا سال دیگه یه کاکل زری بغلت باشه😐

بابا به توچه اصلا بلکه یکی دختر بخواد میشه تو دعا نکنی؟ 

یا عروسی یکیو تبریک میگی میگه ایشالا عروسی خودت

بابا به توچه 

https://zarebin.ir/invite?u=1f96ae58-6123-4f6e-aa38-117f9c513881

شمام تجربه کردید همچین چیزی رو؟

از همون بچگی

وقتی به دخترا میگن ایشالله بری خونه بخت

از همون موقع به دخترا تلقین میکنن یکی باید بیاد بگیرتت تا خوشبخت بشی

چرا مستقل شدن رو یاد دخترا نمیدن از همون بچگی؟!

پشت هر کاربری یه قلب هست❤

توهمین نی نی سایت یک کاربر هست برام رفته تاپیک دعا زده از تمسخر انشالله بعد تعطیلات حکم قضایی توهین هاش و تهمت هاش که قابل اثبات نیست هیچ کدوم رسید دستش و محکوم شد و رضایت هم ندادم یاد میگیره برای همیشه که چطوری حرف بزنه 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

دقیقا 

و دلسوزی های بیجا 

و متاسفانه خیلی ها هم طرفداری میکنن از این حرفا که طرف هیچی تو دلش نیست تو حساسی

یعنی حریم شخصی رو پاره پاره کردن به اسم و ادعای دعای خیر 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
بیشتر ببینید
توهمین نی نی سایت یک کاربر هست برام رفته تاپیک دعا زده از تمسخر انشالله بعد تعطیلات حکم قضایی توهین ...

مگه میدونی اسم چیزاشو برای کی شکایت کردی

https://zarebin.ir/invite?u=1f96ae58-6123-4f6e-aa38-117f9c513881

طرف كرم داره نه دعاي خير 

من مادربزرگم خدا بيامرزتش 

هميشه ميگفت دعاتون بر عاقبت بخيري باشه 

يكي با ازدواج يكي بي ازدواج 

يكي با بچه يكي بي بچه 

يكي با پول يكي بي پول 

هركسي يه جور عاقبت بخير ميشه 

هميشه هم ميگفت الهي شرمنده خودت نشي و عاقبت ت بخير باشه