2777
2789
عنوان

سوال راجع ب بچه سه ساله

143 بازدید | 19 پست

سلام دوستان،بچه سه ساله مثلا اسم حیونارو بلده میوه هارو بلده،،،اینکه میگن بچه نمی‌فهمه اینا میوه هست یا اینا حیوون هست یعنی چی،مثلا پسر من سه سالشه سیب و پرتقال،پیاز،گوجه،اینارو میبینه سریع میگه حیوونا هم همینطور

خب طبیعیه عزیزم کی میگه بچه فرق میوه و حیوونارو نمیدونه

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از یه سالگی هم متوجه میشه کدوم نفهمی گفته نمی فهمه

همه میفهمن

بچه مشکل دار ممکنه نتونه بیانش کنه

بیشتر تست برای این هستش ک بچه مشکلی داره یا ن

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

پسر من میوه ببینه میگه اسمشو,حیوونم ببینه میگه،این یعنی می‌فهمه درسته؟

بله عزیزم

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
بیشتر ببینید
ی سوال میشه بپرسم ازتون؟

بله بفرمایید

بیشتر ببینید
بله بفرمایید

مثلا خواهر زاده م سه سالشه ،قبلا بهش می‌گفتیم اسمت چیه می‌گفت ها،بعد یادش دادیم گفتیم بگو علی،دیگه الان میگیم اسمت چیه میگه علی و اینکه فامیلیشم یادش دادیم،،،واکنش به اسم هم کلا داشت همیشه،طبیعیه ؟