2777
2789
نصف ایران پس از مرگ تجربه کردن

عزیزم ایران ۸۰ م نفر انسانه و کلا کمتر از ۲۰۰ تجربه گر اومده 

توی کشورهای دیگه آمار تجربه گرها زیادتره 

ایران بخاطر آبرو ‌و عواقب گفتن تجربه خیلی کم میان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من ده سال پیش نزدیک به چند مین مردم و جزئیات تموم خوابو یادمدر صورتی که خواب یک ماه پیشمو یاد ...

کاش میتونستم اون خانمی گفت مرگ مثل خوابه روی پیام شما تگ کنم 

حیف نمیخوام بحثی با ایشون پیش بیاد

ممنونم از شما که قشنگ توصیف کردی 🌸

چه چیزی باعث میشه باور داشته باشید ؟

البته این سوال رو از من نپرسیدین عذر میخام‌ جواب میدم

ولی من باور دارم چون عین به عین دین و قرآن رو دارن تکرار می کنن

و خدا هرگز حرف بیهوده نمی زنه

کاش میتونستم اون خانمی گفت مرگ مثل خوابه روی پیام شما تگ کنم حیف نمیخوام بحثی با ایشون پیش بیادممنون ...

مرسی مهربونم

انشاالله حال دل همه خوش باشه

💖💖💖💖

دلتنگ بغل پدرم  🫂تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

بیشتر ببینید
فکر کنم امریکا بود ۹ میلیون نفر تجربه داشتن

می‌دونم توی کتاب زندگی پس از زندگی پرفسور مودی تعدادی تجربه ذکر شده و بعد از کتاب تحقیقات زیادی انجام داده تعدادشون رو میدونستم فراموش کردم

ولی تعداد کلی متاسفانه نمی‌دونم

می‌دونم تجربه جهنم و عذاب رو راحتتر از ایرانیا بازگو می کنن

البته ایرانم تجربه گر زیاده ولی بخاطر نگاه بد دیگران حاضر به تعریف کردن نیستن