2777
2789

دیروز ندیدم

ولی این برنامه رو باور دارم 

کتاب "سه دقیقه در قیامت" هم در این باره ست

خیلی از دکترای خارجی هم تجربه نزدیک به مرگ رو اثبات کردن

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💎فُطرُس، یکی از فرشتگان حامل عرش در انجام وظیفه‌اش سُستی کرد، بال‌هایش شکسته و به جزیره‌ای در زمین تبعید شد. 👀 وی ۷۰۰ سال به عبادت خدا مشغول بود تا امام حسین(ع) به دنیا آمد. 🌿 جبرئیل با هفتاد هزار فرشته جهت تبریک این میلاد به زمین نازل شدند، وقتی از کنار فطرس گذشتند، او از علت نزولِ آنان جویا شد و از آنان خواست تا وی را با خود ببرند. 😔 جبرئیل نزد پیامبر (ص) برای وی میانجیگری کرد. با پیشنهاد پیامبر(ص)، فُطرُس خود را به قنداقه امام حسین(ع) مالید و خداوند بال‌هایش را بهبود بخشیده و او را به جایگاه اولیه‌اش بازگرداند. 🥹 فُطرُس پس از بهبودی و عروج به آسمان، به رسول خدا خبر از شهادت فرزندش حسین داده و می‌گوید به جبرانِ این شفاعت، زیارتِ هر زائر و سلام و صلوات هر سلام دهنده‌ای را به امام حسین(ع) برساند.❤️

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیروز ندیدمولی این برنامه رو باور دارم کتاب "سه دقیقه در قیامت" هم در این باره ستخیلی از دکترای خارج ...

کتاب آنسوی مرگ هم بخون قطعا خوشت میاد موضوعش مثل همون سه دقیقه در قیامته ولی سه تا تجربه گر داره

چنان روزی رسان روزی رساند که عقل اندر پیش حیران بماند 

همون مرده قسمت قبل که تهران فوت شده بود روحش رفته بود بیمارستان کرمانشاه

چرا باور نکردی؟مث اینک روح با جسم عملکردش فرق می‌کنه.روح وقتی میبینه همه چی تو خاطرشون میمونه