2777
2789
می‌دونم توی کتاب زندگی پس از زندگی پرفسور مودی تعدادی تجربه ذکر شده و بعد از کتاب تحقیقات زیادی انجا ...

من اطرافیانم ۳ نفر بودن که تجربه داشتن

بله افرادی هستند که بخاطر نگاه و برداشت دیگران حرفی نمیزنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونایی که فکر میکنن دروغه اگر تونستید برید از رو کتابا و اینترنت مربوط به کشورای دیگه تحقیق کنید .

این برنامه چیز بدی نمیگه و مطمنا فایده ای براش نداره بخواد دروغ بگه  . 

بلکه میخواد به مردم نشون بده اعمالشون بدون جواب نیست 

چه خوب و چه بد نتیجشو حتما میبینن بهتره ادمهای خوبی باشیم.یه تلنگر هست برای ما که مراقب رفتارامون باشیم . اگر رعایت کنیم نه تنها ضرر نمیکنم کلی هم به نفع خودمون و اطرافیانمون هست. تو هر دو دنیا 

من اطرافیانم ۳ نفر بودن که تجربه داشتنبله افرادی هستند که بخاطر نگاه و برداشت دیگران حرفی نمیزنن

مطمئنا اینطوره میترسن از قضاوت دیگران

یا خدایی نکرده عزت و احترامشون رو از دست بدن

و بعضی گناهان رو آدم حاضر نیست برای هیچکس بازگو کنه

من عمیقا به مسئله روح ایمان دارم ولی بعضی قسمتها تجربه گرها بیان زیبایی ندارن و باعث میشه مخاطب حس کنه دارن خیالبافی می کنن

برنامه آخر عالی بود 

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
اگه پول میداد این آبروریزی تابحال صدبار پخش شده بود، مگه خلن آبروی خودشونو ببرن مسخره ی کل ایران بشن ...

چندین تجربه گر در برنامه های قبلی که لوکیشن افراد رو هم قبل برنامه میذاشت 

گفتن که افرادی به ما مراجعه کردن و گفتن بیا حرفات رو پس بگیر و بگو دروغ گفتم یا بگو عباس موزون مجبورمون کرده ما بهتون بیت کوین میدیم نه کسی می‌فهمه نه شما به روی خودتون بیارین بعد که ما تبلیغاتمون رو کردیم خودمون اگر بخاین از کشور خارجتون می کنیم

مبلغای بسیار بالا پیشنهاد داده بودن

دیگه لوکیشن رو برداشتن 

ممنووونبرنامم بود معنی قران رو بخونم واجب شد

چقدر عالی انشاالله عاقبت بخیر و موفق باشی خیلی خوشحالم که میخای سمت قرآن بری فقط همه‌ی قرآن رو بخون و حتما با یه تفسیر خوب

من تجربه قرآن خواندن رو دارم که سوال پیش میومد نمی‌دونستم کجا مراجعه کنم و نسبت به بعضی آیه ها سر درگم شده بودم 

البته که شما پاک‌ترین قلب رو دارید ولی به قول خود قرآن اونایی که توی قلبشون مرضه بعضی آیات قرآن رو برمیدارن و میرن به شبهه افکنی یکیش آیه که کافران رو بکشید

که این برای خودم خیلی ناراحت کننده بود پرسیدم گفتن دو نوع کافر داریم یکی که توی کشور اسلامیه مالیات میده بر کشور اسلامی از نظر قرآن واجبه مال و جانش رو حفاظت کنه یک کافر خارج از کشورمونه ولی کاری به ما نداره که در دین باید نسبت به اون بیطرف باشیم 

اون کافری که جنگ در قرآن اومده کافری حربیه کافریه که به کشور حمله کرده

تعدادی آیات اینجوریه که ممکنه وقتی بدون تفسیر بخونی ایجاد شبهه کنه

برای منم دعا کن قبلا قرآن می خوندم سراسر وجودم آرامش بود الان چند ساله ول کردم دعا کن دوباره خدا بهم توفیق بده

متوجه نشدم چه لوکیشنی؟ چون من قبلنا زیاد نمیدیدم

قبلا شهر طرف رو می گفتن بعد با فیلمبرداری هوایی از مسافت خیلی بالا احتمالا با کوادکوپتر میومدن تا کنار تجربه کننده که توی حیاط خونش یا کوچه ایستاده بود

بعد چند مورد این که پیشنهاد ارز دیجیتال دادن تمام فیلمبرداری هوایی حذف شد

قبلا شهر طرف رو می گفتن بعد با فیلمبرداری هوایی از مسافت خیلی بالا احتمالا با کوادکوپتر میومدن تا کن ...

خب مگه چه مشکلی داشت واسه اونایی که گفتن بگو دروغه؟ ایرادش چی بوده مگه

چی بگم والادیروز خیلی باور کرذه بودمامروز نشستم فک کردم باز شک کردم

تا زمانی که خدا هست و خدایی میکنه هیچ محال و غیر ممکنی وجود نداره کمی ایمان و ایمان  و اعتقاد واعتماد بخدا لازمه...شمایی که شک دارید سلسله مباحث برزخ در المیزان رو یا بخون یا گوش کن اونایی که انکار میکنن و باور نمیکنن بزار وقتی که جناب عزرائیل رو دیدن برای گرفتن جانشون اونوقته که آه حسرت میکشن و پرده ها از جلوی چشماشون کنار میره که دیگه خیلی خیلی دیره

اللهم عجل الولیک الفرج💚

مرگ یه جور در باز شدنه به دنیایی که هنوز برامون ناشناخته‌ست. انگار داری از یه خونه قدیمی، با همه خاطراتش، به یه خونه تازه می‌ری که شاید اولش غریبه به نظر برسه، ولی یه جایی هست که انگار همیشه منتظرش بودی. 

یه حس پرواز کردن، بدون بند و محدودیت، وارد شدن به فضایی که شاید خیلی فراتر از چیزی باشه که توی این دنیا تجربه کردیم. مرگ نه پایان راه، بلکه یه ادامه‌ست؛ یه قدم تو یه دنیای دیگه که شاید خیلی از چیزهایی که اینجا نمی‌فهمیم، اونجا برامون روشن بشه.